Likapam
Paylaşımcı Melek
Rahatla artık sen düşünmeNe bileyim abla saatlerce beklemek hatalı biliyorum ama bu sefer de az mı bekledik dedim acaba 8-10 dk bekleyince. Tekrar teşekkür ederim.
Rahatla artık sen düşünmeNe bileyim abla saatlerce beklemek hatalı biliyorum ama bu sefer de az mı bekledik dedim acaba 8-10 dk bekleyince. Tekrar teşekkür ederim.
Şuna açıklık getireyim bakirelik hamilelige engel değil ama adet olmuşsun test yapmışsın o yüzden rahat olabilirsin canımBu olay ile anksiyetemin olduğunu öğrenmiş oldum bu olayı benim gibi abartanlar da büyük ihtimalle benim gibi kaygı bozukluğu olan insanlar abla. Bunu fark edip yenmeleri tek çıkar yol yoksa test test test şüphe hiç bitmiyor. Bakirelik varken 3 defa adet olup iki defa da test yapılmışken hala acaba olur mu diyorum bariz kaygı bozukluğu ışte.
Tatlım 3 aydan bahsediyorsun görmemesi imkansızAblam dayanamadım özel doktora muayenehanesine gittim. Işte sordu birliktelik yok ama gebelik şüphem var yalnız 3 defa adet oldum 4. 2 3 güne olacak dedim. Tamam bakalım ultrason ile dedi. Baktı bakar bakmaz gebelik yok dedi. Sen doktor yanında bile çalışmışsın abla. Birliktelikten 85 gün sonra gitmiştim yanına. Gebelik varsa görememe ihtimali var mı doktorun onu merak ediyorum bakar bakmaz yok dedi sadece rahmin ters dedi. Olsaydı gözünden kaçması imkansız demi? Böyle bir şey olabilir mi denk geldin mi mümkün mü?