Sürtünme yoluyla ilişkiye girdim hamile olabilir miyim

Deniz doğan

Yeni Üye
Üye
Sürtünme yoluyla ilişkiye girdim hamile olabilir miyim
: Merhaba ben bir şey sormak istiyorum erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilşkiye girdik zevk suyu değmiş olabilir adetim 2 hafta gecikti üç tane test yaptım ilkini gecikmeden 8 gün sonra ikincisini 12 gün sonra üçüncüsünü 15 gün sonra fakat üçü de negatif çıktı. Bide adet gecikmesinden 10 gün sonra doktora gittim hamilelik olsa doktor söylemez miydi lütfen yardımcı olun
 
Selamlar sevgili deniz. Zevk suyu ile hamilelik çok ama çok düşük bir ihtimal olsada var fakat çok düşük bir ihtimal dediğimiz gibi. Zaten testlerinizi yapmışsınız ve hamile olmadığınız ortaya çıkmış. Kesinlikle hamile değilsiniz. Olsa doktor söylermiydi diyorsunuz da söylemezdi bunun için özel hamilelik testi yapılmalıydı ama kesinlikle hamile değilsiniz.

Bu tür bir durumda ertesi gün hapını kullanabilirsiniz.
 
Ultrasondan muayene etti o yüzden dedim herhangi bişey görse gebelik durumu gibi söylemez miydi o yüzden içim rahat olsun istiyorum
 
Zevk suyu nadirde olsa sperm hücresi içerir. Fakat bahsettiğiniz şekilde bir birliktelikle gebelik olasılığı yok denecek kadar düşüktür. Gebeliğin ultrasonla teyidi ancak 5-6. haftalarda mümkün olmaktadır. Gebe olduğunuzu düşünmüyorum.Test sonuçlarınızda negatif.Gecikmeniz muhtemelen stres kaynaklı olabilir. Adet gecikmesinin ayrıca nedenleri için aşağıdaki linkimizi ziyaret ediniz..

Adet gecikmesinin sebepleri nelerdir?
 
Progestan ilaç adet düzensizliklerinde, adet öncesi sendromda, kısırlık tedavisinde, menopozda ve menopoz öncesinde ve hamilelerde düşük riski bulunduğunda kullanılır. İlaç bitimi sonrası mensiniz başlar.
 
Geri
Üst