S
Selinde
Forum Okuru
Bugün de gittim doktora karın dan ultrason yapti gebelik yok sende senin işin kadın doğumluk bizlik değil Psikiyatrlik dediSelin saçmalamasan artık diyorum her okuduğuna inanma diyorum
Bugün de gittim doktora karın dan ultrason yapti gebelik yok sende senin işin kadın doğumluk bizlik değil Psikiyatrlik dediSelin saçmalamasan artık diyorum her okuduğuna inanma diyorum
Ablam ya ne mutlu oldum anlatamam sana beni paylaşımcı melek yapar mısın 🙂Aa selin daha yaşıyon mu sen 🙂 Sana ben daha bundan aylar önce psikolojiksin demiştim ne çabuk unuttun bak geldin mi dediğime psiko![]()
Ya abla bugün yine bı doktora gittim resmen kahkaha attı dalga geçti 6 aylık 7 8 aylık Doğan bebej gördüm de 12 aylık bebek hiç görmedim dedi sen gerçekten çok aşırı ileri boyutsun dedi senin bizlik kadın doğumluk bı işin yok sen psikolojik hastasın buralara bunca zaman yatirdigin paraya yazık dedi yerin dibine soktu beniAa selin daha yaşıyon mu sen 🙂 Sana ben daha bundan aylar önce psikolojiksin demiştim ne çabuk unuttun bak geldin mi dediğime psiko![]()
Kadın haklı ben diyorum her okuduğuna inanma diye sen 1 hülya 2 ikinizde artık psikiyatriye gidinYa abla bugün yine bı doktora gittim resmen kahkaha attı dalga geçti 6 aylık 7 8 aylık Doğan bebej gördüm de 12 aylık bebek hiç görmedim dedi sen gerçekten çok aşırı ileri boyutsun dedi senin bizlik kadın doğumluk bı işin yok sen psikolojik hastasın buralara bunca zaman yatirdigin paraya yazık dedi yerin dibine soktu beni
Aynnen ben kurtaj olmamam ragmen diyroum hala bisey olabilirmiKadın haklı ben diyorum her okuduğuna inanma diye sen 1 hülya 2 ikinizde artık psikiyatriye gidin
Sadmin ablacim ya sen bana neden cevap vermiyorsun ki 🙁 beni tekrar paylaşımcı melek yapar mısın nolur 🙁Aa selin daha yaşıyon mu sen 🙂 Sana ben daha bundan aylar önce psikolojiksin demiştim ne çabuk unuttun bak geldin mi dediğime psiko![]()