Sütünüz varsa bende alabilirim Ankara’da yaşıyorumMerhaba nerde yaşıyordınuz? Hala süte ihtiyacınız var mı?
Bende süt arıyorum. Ankaradayım Ankara’da olanlardan elden de alabilirMerhaba nerde yaşıyordınuz? Hala süte ihtiyacınız var mı?
Sütlerimi bagislamak istyrm
Bursada oturuyorumBen istiyorum acil olursa çok iyi olur eğer hala varsa Uşak'ta oturuyorum numaram
Bu mesajı cevaplarken numaram yukarıda görünüyor duyarlılığınız için çok memnun kaldım fakat bu mesajın üstünde numaram görünüyor silebilirseniz çok mutlu olurumSelamlar, Durumunuz acil olduğu için telefon numaranızı açık bıraktık lütfen irtibat sağladığınızda acilen bize bu konuya telefo numaranızın kaldırılması hususunda bilgi verin gereğini yapalım. rahatsız edilmeyin olur mu ?
ağcılar hospitalist hastanesi istanbulBenim d kızım küvözde kalmıştı. Çok sütüm birikti. Hangi hastanede olduğunuzu yazarsanız bizzat ulaştırabilirsiniz.
Bu mesajı cevaplarken numaram yukarıda görünüyor duyarlılığınız için çok memnun kaldım fakat bu mesajın üstünde numaram görünüyor silebilirseniz çok mutlu olurum
Istanbul daMerhaba nerde yaşıyordınuz? Hala süte ihtiyacınız var mı?