ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 15 Şubat 2011 #12 PaSikA' Alıntı: Çok şıklarmış gerçekten...Belenciğim sorması ayıp kaça aldın acaba Bende alıyım Kadıköye gittiğimde telime bitane 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ben 15 tl ye aldım fakat 25 tl ye vardı o dahada güzeldi.. 😕 fatma doğan' Alıntı: ay çok güzellermiş nerelerde satılıyo acaba hiç görmedim Genişletmek için tıkla ... Canım telefoncularda bulabilirisin eger istanbulda oturuyorsan kadıköy boğa meydanında var..
PaSikA' Alıntı: Çok şıklarmış gerçekten...Belenciğim sorması ayıp kaça aldın acaba Bende alıyım Kadıköye gittiğimde telime bitane 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ben 15 tl ye aldım fakat 25 tl ye vardı o dahada güzeldi.. 😕 fatma doğan' Alıntı: ay çok güzellermiş nerelerde satılıyo acaba hiç görmedim Genişletmek için tıkla ... Canım telefoncularda bulabilirisin eger istanbulda oturuyorsan kadıköy boğa meydanında var..
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 19 Şubat 2011 #15 duruu' Alıntı: Bunu çok beğendiim gerçekten çok zarifler çok beğendim🙂 Genişletmek için tıkla ... Tşk ederim canım benim emeğim kadar sizlerie hitap etmem dahada güzel.. bu arada imzana bayıldım özellikle şu Armut kısmına
duruu' Alıntı: Bunu çok beğendiim gerçekten çok zarifler çok beğendim🙂 Genişletmek için tıkla ... Tşk ederim canım benim emeğim kadar sizlerie hitap etmem dahada güzel.. bu arada imzana bayıldım özellikle şu Armut kısmına
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Mart 2011 #16 Harika tasarımlar insanın gözünü kamaştırıyor bu tür taşlı şatafatlı şeylerden hoşlanan bayanlar için ideal modeller paylaşım için teşekkürler canım🙂
Harika tasarımlar insanın gözünü kamaştırıyor bu tür taşlı şatafatlı şeylerden hoşlanan bayanlar için ideal modeller paylaşım için teşekkürler canım🙂
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 2 Mart 2011 #17 ayy çok güzel belenim yaaa bende böyle bişi arıyom telefonum için ama bulamadım çok çiziliyo ekranı