Tam Tamına 7.51 m

M

Misafir

Forum Okuru
Tam Tamına 7.51 m
1gn8.jpg


ABD'de yasayan Lee Redmond adli kadinin sahip oldugu dünyanin en uzun tirnaklarini görenler saskinliklarini gizleyemiyor.
El tirnaklarinin toplam uzunlugu 7 metre 51 santimetreyi bulan Amerikali kadin, uzun tirnaklarindan sikayetçi olmadigini söylüyor. Salt Lake City'de yasayan Lee Redmond'un yillardan bu yana kesmedigi tirnaklari ona erisilmesi oldukça zor bir rekor getirdi. Guinness Rekorlar kitabina giren Redmond'un tirnak uzunlugu parmaklara göre degisiyor.
Guinness Rekorlar kitabina görevlileri tarafindan tespit edilen tirnak uzunluklar öyle:
Sag el: Bas parmak:76.4, isaret parmak:72.3, orta parmak:74.1, yüzük parmak 73.6 ve serçe parmak 71.6
Sol el: Bas parmak:80, isaret parmak 76.4, orta parmak:76.7, yüzük parmak 76.2 ve serçe parmak: 73.6 santimetre.
“Tirnak kraliçesi olarak nitelendirilen Lee Redmond, upuzun tirnaklarina ragmen ev islerini aksatmadan yapabildigini, bulasik yikadini, makasi eline geçirmesinin zaman almasina ragmen oglunu tiras edebildigini belirtirken, giyinirken zaman zaman zorlandigini söyledi. Gittigi kuaförde saskin bakislar arasinda manikür yaptiran Lee Redmond, özenle korudugu tirnaklarina bir sey olmasina çok korktugunu dile getirdi.
Redmond saç ve tırnakları daha çabuk uzattığı için yıllarca protein diyeti yaptı. Haftada bir, ılık zeytinyağıyla ıslattığı tırnaklarından en fazla manto giyerken şikayetçi olduğunu dile getiren Redmond, uzun tırnaklarına rağmen günlük işlerini hiçbir zaman aksatmadığını ve Alzheimer hastası eşinin bütün ihtiyaçlarını karşıladığını kaydetti..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
igrenç nasıl uzatmış ya etraftakilerdemi kızmamış hiç bir yere takılmamaışmı
 
Geri
Üst