Tamam dengesiz olabilirim ama benimki etkiye tepki

kestane

Yeni Üye
Üye
Tamam dengesiz olabilirim ama benimki etkiye tepki
Benim artık çözemediğim, kafa patlatmaktan yorulduğum bir konu var. Kızlar biri bana açıldı, anladım ki ben de ona karşı boş değilim, yani sanırım. Ama şimdi ne arıyo ne soruyo. Eskiden bana karşı daha dikkatliydi, artık öyle diil, daha bi rahat. Egosunu şişirmiş olabilir miyim, yoksa duyguları tamamen değişmiş olabilir mi?

Arkadaşlık konusunda erkeklerle aram iyi ama ilişki konusunda çözemiyorum onları. Şu an ne konumdayım bilmiyorum, mesela. Biz neyiz, nerdeyiz? Benim ona değer vermiş olmam egosunu şişirmiş olabilir mi gerçekten? Ya da onu incitmiş olabilir miyim, bir çeşit savunma mekanizması mı?
 
Erkek milletinin aramayanından sormayanından merak etmeyeninden üstüne düşmeyeninden değer vermeyeninden....(bu böyle uzar gider) uzak durmak lazım.Aslında erkekleri ilişki konusunda anlamak zor değil,önemli olan karşındaki kişiyi ve ilişkinizi (kendini kandırmadan) tüm gerçekliğiyle düşünmek.
 
dedıklerınde olabılır ama neden tam olarak bellı görünmüyor bu yüzden onunla oturup konusman gerek..yanı gurur yapmadan rezıl olurum düsüncesıne kapılmadan sende kendı sorularına cevap bulmalısın....sısımıs bı yerı varsada ındırmesı zor olmaz :muz:
 
Geri
Üst