tamamı el yapımı harika flografi tablolar

edalım (hurhur) bu resimler senin için merak etmişsinya nasıl yapıldığını işte böyle....

09032009652.jpg

önce bu şekilde çiviler çakılıyor...
daha sonrada bu çiviler boyanıyor..
16032009663.jpg

ve isteğin renkteki tellerle sarılıyo ama hat yazılarında altın sarısının yeri bi başka..

04042009714.jpg

işte buda bitmiş ve çerçevelenmiş hali bu tablo 1 metredir...

07062009979.jpg
ay bacım sabır lazım buna bide aklıma negeldi bilyomusun çekiç falan varya iyi stres atıyondur sen kız aklına kimleri getiriyon mesela kerpetenle çalışırken yada çivileri çakarken sırf bu yüzden öğrenmek isterim kız😀ama malesef bizim burda yok uhu şaka biyana bacım hepside çok güzeller bunları yapman için allah bol sabır versin sana ellerine sağlık

ay bacım sabır lazım buna bide aklıma negeldi bilyomusun çekiç falan varya iyi stres atıyondur sen kız aklına kimleri getiriyon mesela kerpetenle çalışırken yada çivileri çakarken sırf bu yüzden öğrenmek isterim kız😀ama malesef bizim burda yok uhu şaka biyana bacım hepside çok güzeller bunları yapman için allah bol sabır versin sana ellerine sağlık

zor ama insanı sıkan bi işdeğil ama stres attığın doğru eve hafiflemiş gidiyosun çok zevkli denemek isteyene tavsiye ederim....

birazdan kursuma gidicem eğer akşama bitmiş olursa yeni tablomuda gösteririm size😀

çok mutluyum
bitane iç mimara tablolarımın resmini yollamıştım ilgilenmiş bana döndü
daha farklı resimler istedi çok sevindim
nolur dua edinde satılsın tablolarım

220320101815.jpg

buda tablolarımın arasına yeni katılanlardan şimdi kırmızı deri üzerine ALLAH . Muhammed yazısı yapıyorum bitsin onuda göstericem size😀

Geri