Tarlusal Nedir? Niçin kullanılır?

Merhaba değerin negatif . Hamile olursan değer artar .Tarlusal adet söktürür hamileliği engellemez .Ama hamilelikte kullanılması sakıncalı olur düşüğede yola açabilir. Sen yinede gebelik testini tekrar yap .3 aydır adet olmamışsın doktora gitmedinmi?
 
merhaba benim adetim düzenliydi bu ay gecikti testler negatif doktora gittim tarlusal verdi dün bitti hala adet olmadım ne zaman kanamam başlar?
 
Merhaba, tarlusal kullandıktan sonra bir kaç gün içinde mensiniz başlar. 3-4 gün içinde mensiniz gerçekleşir . 1 hafta için de mensiniz gerçekleşmez ise tekrar hekiminizle iletişime geçin.
 
adetlerim düzenliydi son 4 aydır düzensiz geliyor duydumki tarlusal iyi geliyormuş kullandım ama hala adet olmadım
 
Merhaba, hekim tavsiyesi olmadan ilaç kullanmayı önermiyoruz. Adet düzensizliğinin bir çok nedeni vardır. Altta yatan nedenin belirlenip tedavi edilmesi gerekir. Tarlusal kullanımı sonrası bir kaç gün içinde adetiniz başlar. Adet düzensizliğiniz için mutlaka hekime görünün.
 
adetimde gecikme oldu tarlusal alıp yuttum biteli iki gün oldu hala adet olmadım ne zaman adet olurum ?
 
Merhaba, adet söktürücü tarlusal hap kullanımı bittikten sonra bir kaç gün içinde döneminiz başlar. 1 hafta içinde döneminiz başlamaz ise hekime görünüp muayene olun.
 
slm ilişkim hiç olmadı bakireyim adet olmadım doktora gittim tarlusal verdi dün bitti ama adetim gelmedi ne zaman adet olucam
 
Merhaba, adet gecikmesi dikkate alınmalı. Altta yatan neden belirlenip tedavi edilmelidir. Tarlusal adet söktürücüdür. Tarlusal kullanımı sonrası adet kanaması bir kaç gün için de başlar. Bugün yarın adet olursunuz.
 
merhaba korunmasız ilişkiye girdim ella hap aldım hemen adetim gecikti test yaptım negatif çıktı sonra tarlusal yuttum tarlusaldan sonra adet oldum risk kalkmışmıdır
 
Geri
Üst