Tarot Aslan Burcu Mart 2010 açılımı

handanca

Daimi Üye
Yönetici
Tarot Aslan Burcu Mart 2010 açılımı
aslan-4532.gif


Tarot Aslan Burcu Mart açılımı

Aslan burçlarının hedefleri kararları güzel ama biraz daha beklemeniz sizin açınızdan çok yarar sağlayacak. Belki çok bekledim diyorsunuz ama yinede acele etmeyin derim.

Güzel olan bu dönemde keyfinin kaçacağı şeyler olabilir. Özellikle iş alanında başarılarına taş koymak isteyen biri var. Buna karşı dikkatli ol.

Sevgili Aslan melekler dikkatsizlikte başınıza sorun olabilir. Sürekli sorunlar düşünerek dikkatinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. Buda iş alanında sorun yaratabilir.

Bazı aksilikler hevesini kırsada ben toparlan diyorum. Kendini üzmek sana bir şey sağlamaz inan buna.
Sorunlu ilişkisi olan Aslan melekleri bu dönem artık toparlanmaya başlıyor. Düzelmeler mutluluklar yakındır. İnancınıza sarılın.

Herşey düzelme yolunda.
Birde şunu söylemeliyim bazı şeyler olmuyor diye karşınızdakini suçlayıp durmayın. Bence sizde de hata var. Bu kadar özverili olmak onu rahatlatıyor.

İsteklerinizde net olun ve paylaşın. Yükü sadece kendiniz taşımayın. İsteğinizde ciddi olmanız sağlam zemin kurmanızı sağlayacaktır.





Aklınızda Bulunsun!!


Siz Aslan meleklerinde iddialı ve komuta var. Bu pozisyonda olmanız insanların sizden fikir almanısını sağlar.
Zihinsel ve duygusal gücünü göstermede iyisin.
Daha az stres lüfen.
Rutin işlere takılın biraz, fazla performans yorabilir.
Negatif düşünceler olaylarda sizi yetersizlikle sonuçlandırır.
 
teşekkür ederim canım umarım beklediğim şeylerin hepsine hayırlısıyla ulaşırım
 
merhaba handancım... gerçekten döktürmüşsün =))) deste falı ne zman açılacak ? inan çok merak ediyorum ve her ay hayretle içerisinde okuyorum :SSS bu kadar olmaz yani =))) tabiri caizse cukkkk... bir de öğrenmek istediğim bir şey var ?? hep melekler diyorsunda... bu açılımları erkekler üzerinede yazabilir miyiz ? yani bir erkek akrep burcunada uyarmı bu açılımların ?? yoksa bayanlar üzerinde etkili mi ???... sevgiyle kal ;)))
 
"Sorunlu ilişkisi olan Aslan melekleri bu dönem artık toparlanmaya başlıyor. Düzelmeler mutluluklar yakındır. İnancınıza sarılın."
sabırsızlıkla bekliyorum :(
 
Geri
Üst