Merhaba handanca nasılsın benim için genel bir bakım yapabilirmisin Tabi aşk hayatımı merak ediyorum
Aslan burcuyum 30/07/81 doğumluyum
Selam Handanca, ben ikizler ayrıldığım erkek arkadaşım oğlak burcu. Biz tekrar birleşecek miyiz? evlilk var mı onunla? ya da ben başkasıyla mı evleneceğim. Bu konu beni çok ilgilendiriyor. Cevaplarsan sevinirim. Teşekkürler...
Merhaba handanca nasılsın benim için genel bir bakım yapabilirmisin Tabi aşk hayatımı merak ediyorum
Merhaba handanca,
Benim için de genel bir bakım yapabilir misin?
Kova burcuyum. Bu aralar bebek istiyoruz. Eşim de ben de çok istiyoruz. Ama bir yandan yazın olacak kpss sınavına girmeyi de çok istiyorum. Ve kafam karmakarışık. Bebek için olur mu, olmaz mı, yani doğru zaman mı?
İş için de aynı şekilde. Bu ikisi için bakmanı rica etsem.
Teşekkürler şimdiden.
[sıze=3]herşey sende bitiyor canım. Biraz polyannacılık oyna. Hayat ciddi evet ama şimdiden hayatın o acımazsız yüzünü görme. [/sıze]
[sıze=3]nelerden mutlu oluyorsun bir düşün bakalım. Bu bir arkadaşında olabilir. Biraz onunla dertleş. Konuşarak rahatlarsın.[/sıze]
[sıze=3]vede kendine aziyet etme. Enerjin düşüyor arada sende böyle bir psikoloji içinde iken iyice yıpranıyorsun. Kendini düşün artık. [/sıze]
[sıze=3]üzme kendini. Hayata tekrar gelme şansımız yok. O yüzden mutlu düşün. 5 vakit içinde zaten özlediğin mutluluk kapına gelecek. Merak etme. Onu güzel karşıla.[/sıze]
merhaba handanca adıım arzu kova burcuyum eşim oğlak kızımda kova. ben yeni bir işe başlıyacağım inş.bu iş hakkımda hayırlımı başaılı olucakmıyım.
kartlarınız ve sizin yorumlarınızı beklitoeum.şimdiden çok teşekkürler.
merhaba. başının belası geldi yine. güzel yorumların bana enerji veriyor.
32 yaşındayım. 20.03.77 doğumluym .bekarım. şu an hayatımda kimse yok. kendime dediğn gibi hobiler buluyorum.kendimi değiştirmeye çalışıyourm . hayaıtm genel olarak nasıl bakarsan sevinirim.