Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tarot falı bakılır;D handanca

selam Handanca benimde falima bakarmisin icimde bir SIKINTI var gereksiz yere nedenini bilmiyorum madi yönden biraz SIKINTIdayiz düzelme olacak mi esimi cok seviyorum oda beni seviyormu belki gereksiz yere süpheleniyorum merak ediyorum altatiyormu diye esimin 02.10.1971 ve benim 01.10.1971 simdiden tesekkür ederim

çağla30 kontrol edemediğin duygular emin ol hiç istemediğin ortamlara sürükleyebilir seni. Ne olduğunu anlamdan bir kavganın içinde bile bulabilirsin kendini.
o yüzden konuşmalarına ve davranışlarına dikkat et.
eşin aslında iyi biri ama bazen oda davranışlarını kontrol edemeyebilir.
 
Cevap: Tarot falı bakılır;D handanca

merhaba handan abla banada bakarmısın benim burcum yengeç o yalancınında terazi bilmiyorum bu ilişki nereye gidecek gel gitler yaşıyoruz sürekli seviyormu gerçekten bakarmısın teşekkür ederim şimdiden..hüzünlümelek:(

canım ben ilişkini tekrar gözden geçirmeni tavsiye edeceğim. Eğer planlı ve kararlı olmassan inan bunalımlarını atıp sökmen mümkün değil.
kendini dışarıya kapama. kendine zaman ayır, sürekli onu düşünerek kendini üzmekten başka bişey yapamazsın.
karşına başka birininde çıkma olsasılığı çok fazla. ama sen bunla yatar bunla kalkarsan kafanda sanırım kimseninde farkında olamayacaksın.
 
Cevap: Tarot falı bakılır;D handanca

handanca meraba aşk kapımı ne zaman çalacak..merak ediyorummm 17.06.1978...

hayatım 9 mesajın var dokuzunuda bana yazmışsın.sana yazılacak herşeyi yazmışım. çalışan biriyim. zaten zamanım kısıtlı . aynı şeyler için kart açtırmayın rica ederim.
 
Cevap: Tarot falı bakılır;D handanca

canım öncelikle şunu belirtmek isterimki tarot geleceği haber veren bir fal yönteminden ziyade karşılaştığımız bir sıkıntı karşısında ne yapmamız, nasıl davranmamız gereken sorulara cevap veren bir sistem. Malesef tamamen üyelerinde etkisiyle amacından çok sapıp gelecekten haber alma şeklinde sorular gelmektedir. Senin sorularından bunlardan ibaret..
ben bu sorularına tek tek cevap veremem. ama sana açacağım açılımla biraz olsun kullanacağın fikirlerle ilgili kafandaki sorulara ışıkta tutacağını sanıyorum.
**kartlar ilk etapta rutin giden gündelik yaşantından biraz olsun sıyrılmanı tavsiye ediyor. eğer bu şekilde yaşamaya devam edersen eline gelecek güzel fırsatlarıda kaçırman olası canım.
ilişkindede bir duyarsızlık var sanki. hak ettiğin mutluluğu alamıyorsun.
davranışlarının iyiliği karşısında yapılan bencillikler seni daha dikkatli olmaya zorlayabilir.
kartlar o kadarda karamsar tablo çizmedi merak etme. şimdiden kötü şeyler düşünme. daha önünde yaşayacağın o kadar güzel mutluluklar varki sen bile şaşaırabilirsin.


ablacım çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için ama içlerinde en fazla o iki erkek arkadaşım yani kardeşim gibi gördüğüm kişiler onlara değer verdiğim kadar bana değer veriyormu bu benim kafamda çok byk bi soru işareti bunu neden öğrenmek istiyorum yani ne bilim onlara olan ilgimin karşılığını alamıyor gibiyim yada tamamen bana öle gelio yani arkadaşlıklarım konusunda ne görünüyor kartta sadece bu konu üzerine bakabilecek misin onca işin arasında bize vakit ayırıyorsun çok teşekkür ederim ama çok istiyorum bunu beni kırmazsın umarımm işlerinin yoğunluğu nedeniyle vakit ayıramazsan canın sağolsun ablacım :):) şimdiden çok teşekkür ederim :):)
 
Cevap: Tarot falı bakılır;D handanca

merhaba ben aslan burcuyum eşim kova bizi nasıl bir yıl beklediğine bakabilirmisin birde sağlığımla ilgili teşekkürler
 
Cevap: Tarot falı bakılır;D handanca

ablam banada iş ve evlilik için açarmısın hala iş bulamadım
 
Cevap: Tarot falı bakılır;D handanca

kuzum banada bakarmısın ne yapmalıyım ilişkim konusunda ikizler ben kova o sonumuz ne olacak ondaki bu dengesizliği nasıl çömzeceğim ben ya
 
Cevap: Tarot falı bakılır;D handanca

merhaba handanca abla;
bu sıralar dar boğaza girmiş durumdayım,maddi çöküntüden ne zaman kurtulucam,bana açılım yapar mısın ? teşekkür ederim...
 
Cevap: Tarot falı bakılır;D handanca

merhaba.. 23.09.1987 doğumluyum sevdiğim insan 03.06.1983 doğumlu. sevdiğim insan eski sevgilim.geçen sene ayrıldık ama hala görüşüyoruz ve bu sıralar çok yoğun görüşmeye başladık.bana karşı gerçekten ne hissettiğini anlayamıyorum.yeniden sevgili olup olmayacağımızı merak ediyorum.kısacası ilişkimizin durumu ne, ne olacak ve bana karşı duyguları düşünceleri neler? şimdiden teşekkür ederim
 
Cevap: Tarot falı bakılır;D handanca

handanca canım ikizler burcuyum:) gelecek aşk ve iş üzerine bakman rica etsem:eek:yy:teşekkürediyorum şimdiden... sevgiyle kal
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst