Cevap: tarot için bekleyenlere![]()
merhaba handanca,
adim fikriye esimin adi yilmaz,
ben 35 esim 38 yasinda, ikimizde yay burcuyuz.
oglum 14 oglak burcu, kizim 4 basak burcu.
esim(esim hala capkinlik yapiyormu) ve cocuklarima genel olarak baktirmak istiyorum vede benim saglik durumuma bakarsan,
cok sevinirim,
simdiden tesekürler
![]()
slm handan öncelikle hoşgeldin tekerardan..benim hayatımda şuan kimse yok 10gün öndce sevglim ayrıldık bile demeden ayrıldı sanırım ne olacak tekrar bir araya gelmemiz mümkünmü ..benim burcum başak onunki boga...ne yapacagımı bilemiyorum nezaman mutlu bi yuvam olcak artık evlenmek istiyorum ben anne olmak istiyorum..fevziyle tekardan bi araya geleip mutlu bi yuvamız olurmu..evlenebilirmiyiz onunla ben onunla evlenmek istiyorum..niye hiç bişe demeden bitirdi anlamadım bi sorunumuzda yoktu tekrar dönecekmi bana dönsün ya çok seviyorum ben onu
merhaba handanca, öncelikle geçmiş olsun canım
adım nuray 30.10.1983 doğumluyum.akrep burcuyum.yükselenim aslan.
eşimin adı mustafa 25.02.1980 doğumlu. balık burcu
tanışalı 4 sene oldu. ama 22 aylık evliyiz.
şimdilik çocuğumuz yok.bir buçuk senedir istiyoruz. umarım enkısa zamanda olur.
çalışmakta istiyorum çocuğumda olsun istiyorum.bu anlamda beni ne bekliyor.ve evliliğimiz için genel olarak bakar mısın handanca?
şimdiden teşekkürler.
handancım geri dönüşün hepimizi çok mutlu etti kuzum sadece şu para hala elime geçemedi bir haraketlenme sağlamak için napmalıyım şekercim bir de başka neler söyleyebilirsin bana kuzum mucksssssssssssssssssss