Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba handanca.27 sinde bakmıştın. falda 2 vakit demiştin. valla 4 .gün evlenme teklifi aldım. galiba şansım dönüyor. ama teklifi kabul etmedim..elektrik alamadım da.neyse inşallah istedğim gibi biri çıkar karşıma. teşekkürler .
 
Neyi paylaştın bu sayfada inan anlamış değilim. Lütfen kendine döndüğünde ve kendini iyi hisssettiğinde yaz.

biz neden anlaşamıyoruz.:grev:

ya salata galiba kafaları karşıtırdı ama konuyla ilgisi yoktu.beni mutlu edecek tek şey işim.önümde ne olacağı belirsiz bazı durumlar var.bir yerlere tutunmaya çalışacam ama olabileceği konusunda emin değilim.şayet olmazsa atama isteyebilirim.muhtemelen sağlık ocağı olmayıp acil olacak çalışacağım yer.herşey belirsiz ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.bu sefer umarım tarot için isabetli bir istekte bulunmuşumdur.:boink:
 
Büyük konuşmasına gerek yok. Ama sen bunaltma canım. Arayarak sorarak bunaltma. Ara ver biraz. Üzerine düştüğün için şımarıyor.

BU şekilde devam ederseniz istenmeyen tartışma ortamları çıkar ve birbirinizden nefret etme aşamasına gelirsiniz. Şuan için geri çekilmeni öneriyor kartlar.
Kesin ayrılık çıkmadı zaten.

yüregine saglık cok tesekkür ederim. 2 haftadır aramıyorum zaten ama hayatımda bskası var dedi en son bana. tesekkür ederim
 
handanca merhaba.ben bir erkeğe yaklaşık 1 senededir aşığım.aslında kendisi tam bir kazanova.daha doğrusu ben ve başka bir bayan (yani bu kızda benle aynı ortamda çalışıyor ve bana sinir oluyor)arasında kalmış gibi.o kızada yakın banada.bana benden çok hoşlandığını söyledi.ama o bana ne zaman yaklaşsa kız harekete geçiyor ve ben artık kafayı yemek üzereyim üzüntüden.burcu balık,benim boğa.rakamlar 2.7.12. daha henüz yeni üyeyim ve lütfen bana yardımcı olurmusun.
 
meraba handanca ben ikizler burcuyum. sevdiğim kişi aslan burcu ve ismi de muhammed. Bana karşı ilgisi var mı ? cevabınızı bekliorum.....
 
Merhabalar, uzun zamandır gelemiyordum tekrar burada olmak çok güzel:) Canım 01.06.1973 doğumluyum genel olarak bakarsan çok sevinirim şimdi den tşkler kolay gelsin.
 
merhaba handan abla bana rica etsem bi tarot bakar mısın sende yoğunmuşsun ama musait olduğun bir zamanda bakarsan çok sevinirim.. benim bi sevdiğim var bununla uzaktan akrabayız ılk baslarda cok konusuyorduk o bana ben ona cok karısır olmustuk her gun msn de cok konusurduk bırden bıre bırsey oldu araya sogukluk koydu nedır anlamadım neden oldu bılmıyorum ona bı bakarsan sevınırım 21 mart dogumluyum onun burcuda oğlak şimdiden çok tesekkur ederim:)
 
merhaba handanca bana da iş için bi tarot baksan..9 ağustos 1987 doğum tarihim


Canım işinin neyine bakayım. sorularınızı açık açık yazın. Çalışıyormusun mesela??

Şuan çalışmıyorsan biraz daha beklemen süren çıkıyor. Çokta gelen vaatlere inanma hemen. Kendinle ilgilen biraz. Tembel davranıyorsun canım yaaa.

2 vakit içinde bu konuda yüzün gülecek. Gücünü ve aklını göstereceğin bir iş olacak bu.
kendini ispat ettirceksin.

Parasal harcamalarında dikkatli ol. Aklında olmayan harcamalara girme şimdilik.
 
Merhaba handanca Madem aşk tarotu baktıramıyorum bana genel bi bakım yapabilirmisin ama yine aşk hayatımı merak ediyorum birde işi eğer hakkım varsa tabi :laugh:


Şuan kendin değilsin sanki. Lütfen biraz değişmeye çalış. Geçmişi unutamıyorsan bile heryerde konuşma. Canlandırma eskiyi. Bu sana mutlulukmu kazandırır sanıyorsun.

Herşeyde de denenmişi deneme. Sanki aynı hataları yapıyorsun. Socununu bildiğin halde neden bildiğini okuyorsun canım. Birşeye tamam derken aklını kullanki yüzün gülsün.

Parasal sıkıntılar seni etkileyebilir. Gücünü topla ve kendine olan saygını arttır iyice. Sen güçlü ve akıllısın bunu hep söyle kendine canım.

Şimdili hayatına birisinin girmesini bekleme. zamanı değil. İşin varsa kendini geliştir. İşin yoksa kendini gösterebileceğin alanlara başvurmaya çalış derim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst