handanca abla benim için de genel bakar mısın, burcum yengeç
iyi günler öncelikle alaknıza teşekkür ederim
hatırlarsanız daha önce bakırmak istemiştim ama siz çocuk için bakmıyoruz demiştiniz
şimdi rica etsem genel olarak bakarmısınız 15 eylül doğumluyum ve başak burcuyum
baksanızda bakmasanızda teşekkür ederim
slm handanca bana geçen haftalar da söylediğin gibi bir genel açılım yapar mısın sana zahmet???hani ne olduğu belli olmayan bir ilişkim den bahsetmiştim...işte yine problem ben onu aramıyor sormuyorum ama o aradığı zaman geriye dönüyorum...ilişkinin adı henüz belli değil ben bu konuyu açtığım zaman offf yine mi aynı şeyler diyor...ama benden de vazgeçmiyor...ne istiyor bilmiyorum...bize bir genel açılım yaparsan sevinirim...şimdiden tşk eder saygılarımı sunarım...
çok teşekkür ederim inşallah önemli kayıplar olmazBütün şartlarını göönüne koy ve değerlendir. Kararlarınıda ona göre al. Sanki bişeyler istiyorsun ama olumsuzluklarıda görmezden geliyorsun. İsteklerin ölçülü olsun .
Bu ara yıldızın düşük. uykuların düzensiz sanki.. yaşayacağın kayıplar seni üzmesin aksine güçlendirsin. Derinden düşünüp kendini üzeceğine başka şeylere odaklan bir müddet.
Olmasını istediğin dileğin varsa 3 vakit zaman verdi kartlar. Önün açık umudunu kesme.