D
DєRiи яocк
Forum Okuru
slm handanca abla sen çok güzel fal bakıyomuşun benimkinede baksana ben ikizler sevgilimde aralık bi bakıversen
slm handanca abla sen çok güzel fal bakıyomuşun benimkinede baksana ben ikizler sevgilimde aralık bi bakıversen
Sistem olarak yanlış yaptığın birşeyler var.. Ne mulakatıydı bu hatırlamıyorum. çalışma sisteminde bile hata yapıyor olabilirsin..
Yeni şeyler deneyerek (ama gerçekten yeni) hazırlan. Yaptığın yada hazırlandığın tarz her nasılsa yanlış.. Denenmişi deneme..
Bu şekidle devam edersen beklediğin başarıyı zor yakalarsın.
Canım 31/12 den beri bir tek mesajın var oda bu. sitedeki aktiviteniz önemli artık..
Sana şimdilik açılım yapıyorum. Ama diğer gelişinde buna dikkat etmek zorundayım..
Canım gelecek çok güzel. özellikle aşkta mutluluk seni baya bi motive edecek.
Evdeki durumununa gelince idare edici ol. Lütfen onların dikine hareketler ve konuşmalar yapma. Uyumlu ol. Kendinede moral ver. sürekli bu durumum geçici en kısa zamanda mutlu olacağım de. Ağlayarak sızlanarak kendine eziyete devam edersen sağlığında tehlikeye girer. Bu ev sana şimdilik lazım. Ozaman biraz daha sularına gider gibi yap. Bu zorlukları aşmak için çare sensin canım. Ama şunu unutma bu yaptığın fedekarlıklar ödüllenecek ve sen daha güzel günlere kavuşacaksın inşallah.
canım banka mülakatıydı yazılı oluyo ama birebir görüşme olmuyo anlamadım
hazırladığın tarz derken ne demek anlayamadım bi hazırladığım cvden başka bişey değil artık gülüyorum halime🙂
merhaba handacacım.. daha öncedende tarot falıma bakmıştın.. 19.01.1987 doğum tarihim.. ismim eda.. genel olarak okul,aşk,iş falıma bakarmısın 🙂 şimdiden teşekkürler..
Özellikle yılın 2. yarısından sonra çok güzel fırsatlar ve gelişmeler görülüyor.. Biraz daha sabırlı olman gerekecek.
Bazı düşüncelerindede olumlu gelişmeler olmuş. Kendini değiştirdiğininde farkındasındır belki. Bu tutumunda sana artılar getiriyor.
Öncelikle kendinle barışık ol. Sonrada uyum. Sakın önyargılı olmaya kalkma.
Bu geçişen dönemide bir deneme dönemi olarak değrlendir.
Duygusal anlamda bulunduğun boşluk dahil olmak üzere inşallah kartlardanda aldığım hislerle 2. yarı sana daha uğurlu gelecek.
sagol ablacım teşekkürler[sıze=4]inanmıyorsun bazen ona. Unutmaki özelliklede bunu ima eden sözlerin onu kırıyor. Aksina inanıyor ve sana güveniyorum deki. Içinde bişey varsa bile aklına gelip vazgeçsin. [/sıze]
[sıze=4]içindeki şüphelerde senin içini yemekten başka bişey yapmaz. Rhat ol demeyeceğim sana ama çok şüpheci olup kendini bu kadar üzme.[/sıze]
[sıze=4]bence geçmişte ne yaşadıysan bir sünger çek. Ona yeniden olumlu davranışlar içine gir. Başkalırının etkisi altındada çok kalıyorsun. Bu şekilde olursa onu kaybedersin söyleyim. Biraz ilişkine sahip çık. Kırılmışta olsan sen olaylara kötü yönden bakmayı bırak artık.[/sıze]
[sıze=4]şimdilik kartların tavsiyesi bu. Uyup uymama durumuna göre tekrar bir değerlendirme yaparız.[/sıze]