ben kamuran 14.07.84 yengec burcuyum 3 tane rakam olarak 3,7,2
sevdigim insanla ayrildik ne olacak merak ediyorum onu halen seviyorum cok tsk ederim
https://www.meleklermekani.com/tum-...arot-actirmaniz-icin-bilmeniz-gerekenler.html
ben kamuran 14.07.84 yengec burcuyum 3 tane rakam olarak 3,7,2
sevdigim insanla ayrildik ne olacak merak ediyorum onu halen seviyorum cok tsk ederim
mrb abla sevdigim askere gitcek mayısta askere gitmdedn söz olucakmı ve bizi mutsuz eden aramızı bozan benm hakkımda kötü konuşan arkadaşları var onlar bizi ayıracaklar mı
vakit ayırdığın ve önemsediğin için teşekkürler..iyi çalışmalarHangi şartlar içinde isen zorlayıcı bir tavır içine girme.
Yanlış anlaşıldığın yerler var. Puan kaybediyorsun. Çaban iyileştirici yöndemi bun abir dikkat et bakalım.
Bu stres altında yanlış kararlar vermen mümkündür.
Acilen düzelmen lazım. Yoksa o korktuğun şeyler olabilir.
Moralini yüksek tut canım. Farklı olmaya çalış. Şimdi egonun zamanı değil.
Uyumlu olmanın sırasıdır. Karşındaki kişi çokta merhametli yada adil değil.
Uyanma zamanı şimdi.
selam. hayatımda şu an kimse yok ama bir kaç gün ewwel biriyle tanıştım acaba onun benim hakkımdaki düşünceleri neler, bir de ayrıyeten bir teklif daha war. sorum şu; ikisi hakkında hangisini doğru olup olmadığını anlıyacağım hangisini seçmem gerekiyor, diğeriyle henüz görüşmedim ama görüşücem . 6 ağustos 88 doğumluyum aslan burcuyum . şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim ....