yorumlarınız gerçekten dogru çok teşekür ederim bide kuzenime bakarmısınız rahatsız etmezsem ismi hilal 06.05.1986 genel bakarmısınız evli evlilik hayatı nasıl gidecek sayılar 32 23 45 teşekürler
merhaba hayriye ben 28 05 1975 doğumluyum mahkemelerim var bunlardan biri yay burcuyla ilgili nasıl sonuçlanacak nasıl davranmalı nasıl sonuca ulaşmalıyım gelecekte beni neler bekliyor bir balık erkeği var galiba hayatıma girmeye çalışan nasıl biridir nasıl bir yol izlemeliyim ve mutlu olabilecekmiyim çok ama çok teşekkürler görüldüğü üzere feci karmaşık bir dönemdeyim 34 36 28
handanca çok sağol ama söylediğim gibi karışık kafam sence ısrar etmeye devammı edeyim yoksa vazmı geçeyim iki davanın ikiside mi zor bu balık burcu olmamalımı hayatımda
Canım ßana da aşk hayatımla ilgili bişeyler baksan. ßaşak burcuyum sevgilim de ßalık
ßir de küçük yeğenlerimin sağlığı hakkında bişeyler baksan görebildiğin kadar. yiğenlerimin büyüğü erkek terazi burcu ve 3 yaşında... diğeri kız,koç burcu ve 1 yaşında..
Rakamlar: 16-24-55
sevgili handanca bana da bakarsan çokkkkkk mutlu olurum 19 04 1957 çocuklarımın geleceği nasıl olacak 1 kızım iki oğlum var ve yeni bir evlilik yapacakmıyım mali sıkıntılarımdan kurtulabilecekmiyim? çok teşekkürler 7 14 28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?