36 24 18 aşk kadar davalarda çok önemli yüreği güzel insan sevgilerimle

Canım arkadaşının sana bi teklifi olacak. ben büyük bi ihtimal EVET diyeceğini düşünüyorum. bu herneyse seni çok ama çok mutlu edecek. SEn öncelikle davranışlarında ölçülü ol. o gücü temsil eden biri zaten. arada kafaları tokuşturmayın yani🙂 Bazende önyargılı davranıp üzüyorsun onu. oda peşin fikirli. dinlemeden sonucu söyleyip idam ediyor hemen. Bazı düşünce ve isteklerin aniden olacak sen bile şaşıracaksın. Bacak kısmına dikkat canım. oda midesine dikkat etsin. sağlıkla kalın![]()

Birkere senin felsefen ADALET. okadar sorumluluk alıyorsunki bazen hangisini yapacağını karıştırıp işleri terse veriyorsun. Bu aralar beklediğin bi telefon var. ve gecikmiş. o telefon gelecek. bu konudada gerekn sabrı göstermişsin.
Sevgilin seni çok seviyor. giyimine kuşamına bile dikkatli. Ondan aldığın bi kuvvet var. bunun sana çok iyi bir enerji verdiğini söylemeliyim. Bu insanla ilgili ne dileyin varsa gerçekleşecek.
erkek olan yeğenin sağ koluna dikkat etmelisiniz. bu çocukta bi olağanüstü bişey hissettim hayrdır. Çok dikkatli ve sabırlı ağırbaşlı olacak. Güzel giyinmeyide sevdiği gibi konuşmasıda etkili olacak.
kız yeğenin, narin bu canım, fakat san aşimdiden diyeyim tam cin olacak. akıllı işini bilen hatta işini başkasına yaptıran😀
Allah hepinize sağlık sıhhat versin![]()
Ya abla seni çokk rahatsz ettm ama..ben tam bi cvp alamadm sevgilimle aram nasıl olucak die.Galiba beni sevmio,şuan askerde kendisi.Burcum=boğa sevgilimse=ikizler..!Ya fazla ilgisiz..!çOK yORDm sizi bgn🙂Çokkk teşekkürler.ii gecelr

merhaba handanca benim icin bakarmisin bi istegim varda olcakmi diye yani kendim icin baktirmak istiyorum....23-11-1979 dogum tarihim 59 14 28 simdiden sagol...