Tarzınıza Uygun Elbiseler

kar_tanesi

Yeni Üye
Üye
Tarzınıza Uygun Elbiseler
diz üstü elbise modelleri
Bildiğiniz gibi meleklerim bu yaz elbiseler o kadar modaydı ki sokaktaki her beş kadından 2sinde elbise görmek mümkündü.
Şimdi moda değil mi diye merak ediyorsanız moda,ama bu sezon ve gelecek sezonda uzun elbiseler yerini mini elbiselere bırakacak.
1-7415.jpg



2-7325.jpg


Yeni sezonda elbiseler altın çağını yaşıyor. Kırmızı, yeşil, mavi ama mutlaka siyah elbise modelleri vitrinlerde göz dolduruyor. Geçtiğimiz yazın popüler parçası uzun elbiseler bu kış yerini mini elbiselere bırakıyor.

Günlük hayatta ve ofiste görüşünüze önem veriyorsanız birbirinden güzel elbise modelleri arasında seçim yapabilirsiniz. Diz üstü elbiseleri uzun çizmeler ve sezonun son modası bootieler yani bilekte biten botlarla birlikte giyebilirsiniz.
4-9951.jpg



Abiye elbise modellerinde sık kullanılan iki renk kırmızı ve siyahtır. 2010 kış modasında siyah renk ağırlıklı kullanılıyor. İster iş yemekleri ister partiler isterseniz düğünler için abiyeler tercih edebilirsiniz. İnce topuklu ayakkabılar ve işlemeli bolerolarla kombinleyip şık kıyafetler yaratabilirsiniz.

Kullanışlı elbise modelleri hem gece hem de gündüz için uygun hale getirebilir. Gündüz giydiğiniz siyah straples elbiseyi gece giymek için altına kırmızı topuklu ayakkabı giymeniz ya da payetli hırkayla kombinlemeniz yeterlidir.

5-1446.jpg


6-3438.jpg


7-5118.jpg


8-3029.jpg
 
Geri
Üst