*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Mart 2008 #191 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 ms cim süper mod olmuşsun canım kutlarım.yeni görevinde başarılar dilerim canım
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 ms cim süper mod olmuşsun canım kutlarım.yeni görevinde başarılar dilerim canım
ms_enemy Yeni Üye Üye 13 Mart 2008 #193 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 herkeseeeee tatlı bir gün diliyorum tatlı meleğin mekanından 😀
esena Aktif Üye Üye 13 Mart 2008 #194 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 nasılsın benim sessiz asil meleğim bilmem bana çok sakin ve asil bidurusun varmış gibi geliyo sana iyi günler diliyorum
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 nasılsın benim sessiz asil meleğim bilmem bana çok sakin ve asil bidurusun varmış gibi geliyo sana iyi günler diliyorum
ms_enemy Yeni Üye Üye 14 Mart 2008 #195 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 esena cım çok teşekkür ederim canım söylediğin güzel sözler için... çok sağoll. iyiyim nasıl olsun işte.. uğraşıyoruz 😀
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 esena cım çok teşekkür ederim canım söylediğin güzel sözler için... çok sağoll. iyiyim nasıl olsun işte.. uğraşıyoruz 😀
nisan Yeni Üye Üye 15 Mart 2008 #196 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 iyi hafta sonu gecirmen dilegile canimm,kiyi bak sevgiler
ms_enemy Yeni Üye Üye 15 Mart 2008 #197 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 teşekkür ederim nisancım... bende köşemden herkese güzel bir haftasonu diliyorum 🙂
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 teşekkür ederim nisancım... bende köşemden herkese güzel bir haftasonu diliyorum 🙂
esena Aktif Üye Üye 16 Mart 2008 #198 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 asil meleğime hedayem olsun kabul buyurursa
deniz_25710 Yeni Üye Üye 16 Mart 2008 #199 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 iyi geceler diliyorum canım sevgiler
esena Aktif Üye Üye 17 Mart 2008 #200 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 asil meleğime asil çiçekler yakışır diye düşündüm iyi gecelercanım benim