ms_enemy Yeni Üye Üye 5 Nisan 2008 #231 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee
deniz_25710 Yeni Üye Üye 6 Nisan 2008 #233 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 güzel pazarlar geçirmen dilegimle
ms_enemy Yeni Üye Üye 8 Nisan 2008 #235 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 teşekkür ederim canım meleklerim.. beni hiç yanlız bırakmadığınız için 😀
nisan Yeni Üye Üye 10 Nisan 2008 #236 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 bunlar sana canim arkadasim kabul et,,iyiki varsin canim,sevgiler
esena Aktif Üye Üye 13 Nisan 2008 #239 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 asil meleğim ben geldim kahve varmıııııııııııııııııııııııııııııııı seni çok ama çok seviyommmmmmmm
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 asil meleğim ben geldim kahve varmıııııııııııııııııııııııııııııııı seni çok ama çok seviyommmmmmmm
seda_emir Yeni Üye Üye 15 Nisan 2008 #240 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 merhaba kösene ugrayayım dedim daha yeniyim dolasıyodum bakıim dedim ama güzelmiş hayırlı olsun misafirin bol olsun inş
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 merhaba kösene ugrayayım dedim daha yeniyim dolasıyodum bakıim dedim ama güzelmiş hayırlı olsun misafirin bol olsun inş