K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 2 Mart 2008 #163 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Canim arkadasim denk gelemiyoruz bir türlü ama bilki hep aklimdasin, canim seni cok seviyorum, sohbetini özledim.... Kendine cook iyi bak emi??? Cok güzel günler ve cok güzel bir gece diliyorum sana birtanemmm benimmm....
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Canim arkadasim denk gelemiyoruz bir türlü ama bilki hep aklimdasin, canim seni cok seviyorum, sohbetini özledim.... Kendine cook iyi bak emi??? Cok güzel günler ve cok güzel bir gece diliyorum sana birtanemmm benimmm....
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #164 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Iyi geceler diliyorum canim ablam...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2008 #165 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 iyi geceler canımmm
zuzus:) Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #167 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 günaydın cnm. güzel bir hafta grçirmen dileğiylee
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #170 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 ıı geceler cnm hayattında bu cıcekler kadar bembeyaz tertemız olsunn