Tavşanla Domuz çiftleşti, Eşi Görülmedik Bir Hayvan Türü Dünyaya Geldi

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Tavşanla Domuz çiftleşti, Eşi Görülmedik Bir Hayvan Türü Dünyaya Geldi
domuz ciftleşmesi tavşanla domuz çiftleşti domuzların çiftleşmesi domuzlarda çiftleşme hayvanların çiftleşmeleri
Beyaz Rusya'da dişi bir tavşanla erkek Hint domuzunun çiftleşmesi sonucu daha önce benzeri görülmemiş bir hayvan türü dünyaya geldi.
tavsan.jpg

Beyaz Rusya'nın Vitebsk kentindeki hayvanat bahçesinde tavşan ve Hint domuzunun çiftleşmesinden türeyen 4 yavru, görenleri şaşkına çeviriyor. Hem Hint domuzu ve hem de tavşana has özellikleriyle uzmanları bile hayrete düşüren yavru hayvanların tavşan mı, Hint domuzu mu yoksa yeni bir hayvan türü mü sayılacağı inceleniyor. Vitebsk Veterinerlik Bilimleri Akademisi'nin Moskovalı uzmanlarla ortaklaşa sürdürülmekte olduğu bilimsel araştırmalar sonucunda hayvanların hangi kategoriye alınacağına karar verilecek.
482091_1.gif

İHA'ya konuşan Vitebsk Hayvanat Bahçesi Veterineri Vialetta Kolpaşikova, "Lulu" isimli tavşanın geçtiğimiz yılın kış mevsiminde bir vatandaş tarafından hayvanat bahçesine teslim edildiğini söyledi. Barınak sıkıntısı nedeniyle tavşanı Hint domuzlarıyla aynı alana bıraktıklarını belirten Kolpaşikova, yavruların tıpkı Hint domuzu gibi beslendiklerini kaydetti. Yavruların davranışları tavşana benzerken, kulaklarının olmamasıyla ses ve deri özellikleri Hint domuzunu andırıyor.



Hint domuzuyla tavşanın birleşmesi ve bu ilişkiden yavru meydana gelmesinin emsalsiz bir olay olduğunu belirten uzmanlar, araştırma sonuçlarının yakın tarihte açıklanmasıyla olayın tüm dünyada büyük yankı uyandıracağını belirtti.
 
Geri
Üst