A
advantur
Forum Okuru
tavuk göğsü - bu yalancı -
Malzemeler:
Yapılışı:
Un yağla pembeleşene kadar kavrulur. Üzerine şeker, un, vanilya ilave ederek koyulaşana kadar karıştırılır. Ocaktan aldıktan sonra 15 dak. mikserle köpük olana kadar karıştırılır. Tepsiye dökülür üzerine arzuya göre tarçın veya hindistan cevizi dökülüp soğumaya bırakılır.
Afiyet olsun.
- 1/2 paket katıyağ
- 1 su bardağı un
- 1,5 su bardağı şeker
- 1 kg süt
- 1 paket vanilya
Yapılışı:
Un yağla pembeleşene kadar kavrulur. Üzerine şeker, un, vanilya ilave ederek koyulaşana kadar karıştırılır. Ocaktan aldıktan sonra 15 dak. mikserle köpük olana kadar karıştırılır. Tepsiye dökülür üzerine arzuya göre tarçın veya hindistan cevizi dökülüp soğumaya bırakılır.
Afiyet olsun.