Taze Ceviz Reçeli Yapılışı

melekay42

Yeni Üye
Üye
Taze Ceviz Reçeli Yapılışı
Bitki bilimcilere göre bol miktarda A, B1, B2, C,E ve K vitaminleri ile Chinon Juglon adlı aktif madde içeren cevizin hem içi, hem ağacının kabukları hem de yaprakları pek çok sağlık sorununa iyi geliyor. kanı temizler, kansızlığı giderir.İshal ve dizanteriyi keser. Verem ve şeker hastalığında hem besleyici,hem de tedavi edicidir. Her sabah kahvaltıda bir miktar ceviz içi yenmesinin zekayı geliştirir. yeşil ceviz meyveleri erkeklerde ****** gücü artırır.Vücudu Ceviz Reçeli İçin Gerekli Malzemeler
*50 adet fındık büyüklüğünde yeşil ceviz,
*2 LT PH sı 7,5 olan su,
*10 gr tarçın,
*10 Gr karanfil,
Ceviz Reçeli Yeşil Ceviz Reçeli Nasıl Yapılır
Cevizlerin yeşil olan dış kısmını soyun. 2,5 LT suyun içine atın. Hergün suyunu değiştirin. Acısı gidinceye kadar. Son olarak eczanelerden alabileceğiniz, hijyenik kireçli suda bekletin. Acısı iyice çıksın. Ardından, bu cevizleri şeker ile kaynatın. Çatal batacak kadar yumuşaklığa ulaşınca, içine karanfil ve tarçını ekleyin. Günde 2-3 adet cevizini ve 1 tatlı kaşığı suyunu tüketin. En az 3 hafta kullanın.besleyip güçlendirir. Ceviz yapraklarından yapılan çay ve reçel iştah açar mideyi kuvvetlendirir, boğaz hastalıklarına iyi gelir.ceviz reçeli


 
Geri
Üst