MEÇHUL Daimi Üye Üye 27 Ekim 2008 #3 Cevap: telden nasıl hayalet yapılır? çok ilginç ama güzel adminim teşeşkürler
semiramis Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #4 Cevap: telden nasıl hayalet yapılır? Emeğine sağlık canım teşekkürler
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #5 Cevap: telden nasıl hayalet yapılır? ayyy ben böyle bırsey yapsam yaptıgımı unutur kendım korkarım 😀 emegıne saglık cok güzel paylasım
Cevap: telden nasıl hayalet yapılır? ayyy ben böyle bırsey yapsam yaptıgımı unutur kendım korkarım 😀 emegıne saglık cok güzel paylasım
sümeyye Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #6 Cevap: telden nasıl hayalet yapılır? hayaletlere inanmam böyle birşey görseydim sanırım fikrim deyişirdi ve hatta o tele gerek kalmazdı çünkü ben bir hayalet olurdum
Cevap: telden nasıl hayalet yapılır? hayaletlere inanmam böyle birşey görseydim sanırım fikrim deyişirdi ve hatta o tele gerek kalmazdı çünkü ben bir hayalet olurdum
nejlaeskisehir Yeni Üye Üye 18 Nisan 2009 #7 Cevap: telden nasıl hayalet yapılır? gül çiçeğinin dediğine katılıyorum bende unuturum korkarım gerçek gibi
Cevap: telden nasıl hayalet yapılır? gül çiçeğinin dediğine katılıyorum bende unuturum korkarım gerçek gibi