suzın34 Yeni Üye Üye 7 Haziran 2009 #41 Cevap: telefonuza gelen en son sms??? carrefourdan hafta sonu indirim msjı geldi..
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 7 Haziran 2009 #42 Cevap: telefonuza gelen en son sms??? ....,,,,,,, Son düzenleme: 20 Ocak 2010
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 8 Haziran 2009 #43 Cevap: telefonuza gelen en son sms??? Karnım acıktı deli ne zaman gelecen.. çbk ol ! Arkadaşım çekti, beraber öğle yemeği yiycektik ama ben az geç kalmışımda..
Cevap: telefonuza gelen en son sms??? Karnım acıktı deli ne zaman gelecen.. çbk ol ! Arkadaşım çekti, beraber öğle yemeği yiycektik ama ben az geç kalmışımda..
*şiker* Yeni Üye Üye 25 Haziran 2009 #44 Cevap: telefonuza gelen en son sms??? hep bana sormadan hareket ediyorsun..seni çözemiyorum... bitanemden gelmişti 🙂
Cevap: telefonuza gelen en son sms??? hep bana sormadan hareket ediyorsun..seni çözemiyorum... bitanemden gelmişti 🙂
D denizoyku Yeni Üye Üye 25 Haziran 2009 #45 Cevap: telefonuza gelen en son sms??? en son bi bankadan en dusuk faiz bide yetişen aliyo diye bi mesaj aldım..
Cevap: telefonuza gelen en son sms??? en son bi bankadan en dusuk faiz bide yetişen aliyo diye bi mesaj aldım..
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Haziran 2009 #46 Cevap: telefonuza gelen en son sms??? Büyük Beymen indirimi ile ilgili bir mesaj geldi.
MEÇHUL Daimi Üye Üye 20 Ocak 2010 #48 Sitemizin roccosu benim kankam kardeşimden geldi😀 Aynen yazıyorum😀 Uleyn ezel atvye geçmiş haberin ola.Sonra sivcan demedi deme.Bana trip atma.Bide bambam ardamı öp yerime senide arda öpsün.Küstür git leyn... Ben zaten ezelin atvye geçtiğini biliyordum:seker:
Sitemizin roccosu benim kankam kardeşimden geldi😀 Aynen yazıyorum😀 Uleyn ezel atvye geçmiş haberin ola.Sonra sivcan demedi deme.Bana trip atma.Bide bambam ardamı öp yerime senide arda öpsün.Küstür git leyn... Ben zaten ezelin atvye geçtiğini biliyordum:seker: