aSqimSin Yeni Üye Üye 24 Eylül 2008 #21 Cevap: Televizyonda yeni yayın dönemi başladı. Siz hangisini özlediniz? Arka sıradakilerrrr.. ama şıklarda yok.. yaprak dökümü elveda rumeli
Cevap: Televizyonda yeni yayın dönemi başladı. Siz hangisini özlediniz? Arka sıradakilerrrr.. ama şıklarda yok.. yaprak dökümü elveda rumeli
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 25 Eylül 2008 #22 Cevap: Televizyonda yeni yayın dönemi başladı. Siz hangisini özlediniz? avrupa yakası yok :seker::seker: ben onu özlemiştim ama
Cevap: Televizyonda yeni yayın dönemi başladı. Siz hangisini özlediniz? avrupa yakası yok :seker::seker: ben onu özlemiştim ama
bursem Yeni Üye Üye 30 Eylül 2008 #23 Cevap: Televizyonda yeni yayın dönemi başladı. Siz hangisini özlediniz? valla ben bu sayılan dızılerıde segrediyorum ama ben köprü dızısını cok ozledım burnumda tutuyor valla
Cevap: Televizyonda yeni yayın dönemi başladı. Siz hangisini özlediniz? valla ben bu sayılan dızılerıde segrediyorum ama ben köprü dızısını cok ozledım burnumda tutuyor valla
kar_tanesi Yeni Üye Üye 5 Ekim 2008 #24 Cevap: Televizyonda yeni yayın dönemi başladı. Siz hangisini özlediniz? dudaktan kalbe dicemm
MEÇHUL Daimi Üye Üye 18 Ekim 2008 #25 Cevap: Televizyonda yeni yayın dönemi başladı. Siz hangisini özlediniz? kesinlikle yaprak dökümü yha her bölüm atraksiyon dram sevinçç hırs herşey varrr aşk ve aile bağları kokan bir dizi
Cevap: Televizyonda yeni yayın dönemi başladı. Siz hangisini özlediniz? kesinlikle yaprak dökümü yha her bölüm atraksiyon dram sevinçç hırs herşey varrr aşk ve aile bağları kokan bir dizi