Likapam
Paylaşımcı Melek
Evet ya eskisi gibi aktif değil ikna oldu galibakızlar bu arda hülya nerde gören varmı merak ettimde o cadıyı 😛 😉![]()
Evet ya eskisi gibi aktif değil ikna oldu galibakızlar bu arda hülya nerde gören varmı merak ettimde o cadıyı 😛 😉![]()
Valla mügü abla ikna olduysa bende Hülya’nın ikna olması gibi ikna olmayı diliyorum Hülya bile gram belirtisi Yok ikna oldu bende olurum inslalahEvet ya eskisi gibi aktif değil ikna oldu galiba
Amin inşallahValla mügü abla ikna olduysa bende Hülya’nın ikna olması gibi ikna olmayı diliyorum Hülya bile gram belirtisi Yok ikna oldu bende olurum inslalah
Çok geçmiş olsun canım evde hiç bi şey yapmadım anneme geldim kurban içinkızlar he halde baklavalar börekler
pişiyor bence sesiniz çıkmadı da
@Likapam ben hiç bir şey yapamıyorum ya fazla kızım bu akşam ev gitti biraz iş yapa bildim
dün akşam saat 2 de hastaneye gittik
kızımın midesi ve başı dönüyordu
meğer ilacın yan etki yapmış iltap kurutucu 2 serum verdiler ev geldik saat 6 buçuk
Teşekkür ederiz canım seninde bayramın mübarek olsunher kesin bayramı kutlu olsun kızlar
Sadmin ablacım likapam ablacım mugü ablacım bayramınız mübarek olsun atın ordan bi mavi 🙂Teşekkür ederiz canım seninde bayramın mübarek olsun
Teşekkür ederiz canım seninde bayramın mübarek olsunSadmin ablacım likapam ablacım mugü ablacım bayramınız mübarek olsun atın ordan bi mavi 🙂
atım kız maviTeşekkür ederiz canım seninde bayramın mübarek olsun

yorgunlukta böyleyim