Likapam
Paylaşımcı Melek
Darısı benim başımabende çok kirada gezdim 6 çocukla bilirim kiracıların derdini çok şükür ev aldık rahatım ya
Darısı benim başımabende çok kirada gezdim 6 çocukla bilirim kiracıların derdini çok şükür ev aldık rahatım ya
amin aminDarısı benim başıma
Kız ben zaten yapıyorum kocamdan alıyorum bitti diyorum 1300 biriktirdimkızlar ben ev hanımıyım birikimim yapalım ne diyorsunuz günlük ata bildiğimiz kadar 5 kuruş 50 kuruş vark etmez ben yapıyorum da sizde katılın derim bazen insan atamıyor kumparaya

çok fenasın ya süper 😛 😉 😳😳Kız ben zaten yapıyorum kocamdan alıyorum bitti diyorum 1300 biriktirdim![]()
Kız başka türlü olmuyor anası maaş aldığı halde benimkine yıkmak istiyo bizde bitince onda da olmuyoçok fenasın ya süper 😛 😉 😳😳
teşekürler kızlar yemek konusunuMaşallah mutfak çiçeeek 🙂

Pirpir ne kızteşekürler kızlar yemek konusunu
hal etim kocaya dedim lahmacun yaptır bende salata yaptım birde pirpirim var yeter 😉 😉![]()

pirpirim diyecektim yani semiz otu var ya o işte biz doğrayıp haşliyoruz yoğurta katıyoruz isteğe gör cacık gibi yemeklerin yanında olmasa olmaz bizim burda isteyen içine süs biberi koyuyoruz ben koymadım daha çünkü acı olması lazım çok severiz Adamamalılar olarak 😉Pirpir ne kız![]()
![]()