Likapam
Paylaşımcı Melek
Bende mutfağı temizledim eşimde salonu süpürdü 😀 😀 😀anam burayı unutum kızlar bu gün
salonu temizledim
Bende mutfağı temizledim eşimde salonu süpürdü 😀 😀 😀anam burayı unutum kızlar bu gün
salonu temizledim
süper ben izin versem koca yapar ama vermemBende mutfağı temizledim eşimde salonu süpürdü 😀 😀 😀

Valla yapsın sırada vitrin varsüper ben izin versem koca yapar ama vermem![]()
Bebek olunca tabiki düzenli olunmaz çocuk sonuçtaBu soruya önceden cvp vermişim fakat o zamanlar bekar bir kız olarak. Simdi evli ve iki bebeli bir kadın olarak cvp veriyorum ,
Temiz ev kadını olunmaz odayi temizliyorum mutfaga geçiyorum bi odaya geliyorum oda yine dağılmış birde iki bebe olunca evde o ev toplu kalmazmış onu öğrendim
Malesef duzen kalmiyor ama yinede herseyiyle cok şükür.Bebek olunca tabiki düzenli olunmaz çocuk sonuçta
bendemi yaptıysam acaba yarınValla yapsın sırada vitrin var
😛allah bağışlasın sanaBu soruya önceden cvp vermişim fakat o zamanlar bekar bir kız olarak. Simdi evli ve iki bebeli bir kadın olarak cvp veriyorum ,
Temiz ev kadını olunmaz odayi temizliyorum mutfaga geçiyorum bi odaya geliyorum oda yine dağılmış birde iki bebe olunca evde o ev toplu kalmazmış onu öğrendim
Amin. Hepimizin evlatlarıni ins.allah bağışlasın sana
Çocuğum olsunda varsın düzen olmasınMalesef duzen kalmiyor ama yinede herseyiyle cok şükür.