Terazi burcu 2011 Eylül ayı yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Terazi burcu 2011 Eylül ayı yorumu
2011 burçlar 2011 terazi burcu yorumu 2011 eylül ayı terazi burcu yorumu burçlar terazi burcu 2011 yorumu terazi burcu yorumları terazi burcu özellikleri eylül ayı terazi burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler
Daha önceki yazılarımızda Terazi Burcu'nun günlük, aylık, ve yıllık yorumlarını paylaşmıştık melekler...Şimdiki yazımızda ise Terazi Burcu 2011 Eylül ayı yorumunu paylaşıyoruz...


terazi-burcu-6899.gif




Sevgili Teraziler Eylül ayı sizler için iş ve meslek alanlarınız aktif olarak başlayacaksınız.Ayın başlarında özellikle mesleki ihtisaslaşma alanında, yöneticilikte, güçlü bir kadronun içinde liderlik yapmanızda, sanatsal, sportif bir alanda boy göstermeniz ve ifadeye yönelik bir meslek edinmeniz mümkündür.

Kısa süreli bir etki olmasına rağmen, yönetici olduğu burçta ilerleyen Güneş, geçtiği yaşam alanınızı da düşünürsek hakikaten çok faydalı gelişmeleri tetikleyebilir. Size düşen kendinizi ifade etmek, seçenekleri değerlendirmek, kendinizi tanıtmak, yeteneklerinizi gösterebileceğiniz alanlarda boy göstermek ve cesur davranmaktır. Siz bunları yerine getirdiğinizde göreceksiniz ki, siz özel birisiniz ve azmettiğinizde en yüksek noktaya da gelebilirsiniz.Zirveye oynuyorsunuz!

18-24 Eylül tarihleri arasında, özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak. Özel hayatınızdaki değişimleri olumlu karşılamalısınız. Karşılaşacağınız tüm ertelemelerin aslında size yararı dokunan bir şey olarak görmenizde fayda var. Bu ertelemeler sayesinde bazı şeyleri derinlemesine düşünmek adına fazladan zaman kazanmış oluyorsunuz.
 
Geri
Üst