Terazi Burcuna Ağustos'2009 Tarot Açılımı

handanca

Daimi Üye
Yönetici
Terazi Burcuna Ağustos'2009 Tarot Açılımı
terazi ağustos
meleklermekani12-7828.jpg


melekler63-2731.jpg
melekler62-3113.jpg
melekler61-4810.jpg
melekler60-6752.jpg


Terazi Burcu & Tarot
Sevgili melekler kartlarımız yukarda, Bende bunlara göre sizin burcunuz için aşağıdaki şekilde yorumladım. Kartlara dikkatli bakın bakalım siz ne göreceksiniz..

Sevgili terazi meleği düşüncelerini netleştirmen ve kararlarınıda ona göre almanda fayda var. Bunları eyleme geçirmektede gecikme. Yoksa kayıplar yaşaman mümkün.

Kartlar hep Cesur olup, risk almanı tavsiye ediyor. Girişimlerin bu durumda Başarı ile sonuçlanacak. Maddi anlamdada alacağın kazanç, yünüzü güldürecek. Korkma umutların yakında gerçekleşecek. Bu dönem kendine olan güvenin artacakta artacak:fırtına:

Güneş kartımız ise bize , karışıklıkların ve korkuların atlatılacağı döneme girdiğimi gösterir.

Olumlu bir dönem bu dönem, zorlukların aşılacağı bu dönemde hedeflerine ulaşacaksın. Küçük şeylerden de mutlu olmasını öğrenirsen hem ilişkimiz hem de hanemiz de daha mutlu olacağımızı gösteriyor kartlar.Biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

Kendinizi sıkıntılı ve depresif hissediyorsunuz. Fakat bu geçici bir durum. Bir müddet sonra doğru kararlar alarak sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz.


Bu dönem dinlendirmeliyiz kendimizi bir nevi İnzivaya çekilmiş gibi. Gelişmeleri sessizce izlemeli belki Hayata aldırmamalı, sakin olmalıyız yada. Güç toplamalı Sezgilerimize ve duygularımıza kulak vermeliyiz sevgili Terazi meleği..

Düşünmeli ve gerçekte ne istediğimizi anlamalıyız.

Melekler Mekanı Tarot Danışmanı handanca :handanca:
 
Geri
Üst