Tereyağlı Kereviz Garnitür

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
Tereyağlı Kereviz Garnitür
Yapılışı

Kereviz dış kabukları derince alınır; arzu edilen şekilde kesilir. Bir kap içinde bol limonlu suda onbeş dakika haşlanır, süzülür, tekrar limonlu suda pişene kadar haşlanır. Bir kap içinde bir miktar tereyağla süzülmüş kereviz ıslatılıp arzu edilen et yanına konur veya bir kap içinde tereyağa birkaç kıyılmış soğan, bir defa haşlanmış ve süzülmüş kereviz, limon, su, tuz ilave edilerek pişirilir
 

Benzer İçerikler

PaSikA
Cevaplar
0
Görüntüleme
651
PaSikA
PaSikA
PaSikA
Cevaplar
0
Görüntüleme
847
PaSikA
PaSikA
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
2K
*MeleK*
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
15K
*MeleK*
*MeleK*
Cevaplar
17
Görüntüleme
40K
M
Üst