Ters birliktelik ile ilişkiye girmeyi düşünenler hamile kalırmıyım

Hayalindekiprenses

Yeni Üye
Üye
Ters birliktelik ile ilişkiye girmeyi düşünenler hamile kalırmıyım
Sevgilimle ters ilişkiye girmeyi düşünüyorum sizce hamile kalır mıyım ve önerileriniz varsa söyler misiniz
 
Selamlar aslında bu sizin değil erkeğin düşüncesi nefsimkör olsunda her yol mubahtır fikri... dikkat edin vajinanıza gelmemesine özen gösterin sürtğnme yapmayın hamile kalabilirsiniz
 
Yani erkeğin penisi ile kadının vajinasına giriş olmadan sizdeki zevk sıvısıyla kayganlaşan bölgenize sürtünme ( giriş yapmadan sürtünme ) bunu yapmayın.
 
Ters ilişki ile gebe kalınmaz ancak boşalma esnasında makattan vajinaya sperm aşağı doğru akarsa gebelik söz konusu olabilir. Ters ilişkiyi önermiyoruz , anal bölgede yer alan kaslar ve sinirler deforme olabiliyor. Ayrıca dokularda yırtılma , ilerleyen yaşlarda dışkı kaçırma söz konusu olabilir. Ters ilişki ayrıca hemorid sürecini hızlandırır. Dinimiz anal ilişkiyi boşuna yasaklamamıştır.
 
Ters birliktelik ile gebe kalınmaz ancak boşalma esnasında makattan vajinaya sperm aşağı doğru akarsa gebelik söz konusu olabilir. Ters ilişkiyi önermiyoruz , anal bölgede yer alan kaslar ve sinirler deforme olabiliyor. Ayrıca dokularda yırtılma , ilerleyen yaşlarda dışkı kaçırma söz konusu olabilir. Ters birliktelik ayrıca hemorid sürecini hızlandırır. Dinimiz anal ilişkiyi boşuna yasaklamamıştır.
Bana biri bişey desi. Biliyorum ben çok.fazla yazıyorum ama gerçekten artık akafa yicem duramıyorum ben kendime zarar vermekten korkuyorum
 
Geri
Üst