Ters ilişki yaşayanların hamile kalması mümkün mü ?

  • Konbuyu başlatan Begumkeskin
  • Başlangıç tarihi
B

Begumkeskin

Forum Okuru
Ters ilişki yaşayanların hamile kalması mümkün mü ?
Ters iliskide bosalmadan zevk suyuyla hamile kalinir mi?
Sevgilimle bikac kere ters iliski yasadik. Hicbirinde bosalma olmadi. Yalnizca vajimaya surtunme gerceklesti. Bosalma hic olmadi. Gecen ay reglim norml zamaninda oldu fakat bu ay gecikti ve surekli tuvalete gitme ihtiyaci hissediyorum onceden boyle hissetmiyordum. Ve karnimda hep bi siskinlik hissi var. Fakat diger belirtiler gorunmuyor. Hamile kaliayacagini biliyorum ama tuvalet hissi ve regl gecikmesi beni dusunduruyor. Bu acaba psikolojik olabilir mi yoksa hamile olabilir miyim? Lutfen yardimci olun.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sevgili begüm, Vajinaya sürtülme gerçekleşmesi durumunda birşey olsun olmasın boşalma olsun ya da olmasın hamile kalabilirsin. ( çok ama çok düşük bir ihtimal ) Boşalma yani meni boşalması öncesinde erkeğin menisinin penisten rahat kaymasını sağlayan bu salgıda yani sıvıda ister istemez yaşayan spermler olabilir, bu bakımdan dolayı hamilelik olabilir öncelikle bunu belirtelim. Şimdi gelelim senin soruna, şimdi geçen ay regl olmuşsun ama bu ay biraz gecikmiş demişsin. Eğer geçen aydan sonra bu ayda bu dediğin şekilde birliktelik yaşamış isen hamile olabilirsin. Ha geçen ay oldum bu ay bişey yapmadım yinede korkuyorum dersen korkmana gerek yok psikolojik diyebiliriz. Lütfen dikkatli olalım.
 
Merhaba, bahsettiğiniz şekilde bir birliktelikle gebelik söz konusu olmaz. Gecikmenizin nedeni stresten ve bazı tıbbi koşullardan dolayı olabilir. Sık idrara çıkma aşırı sıvı tüketimi ,idrar yollarını üşütme yada havaların serinlemesin den dolayı olabilir. Kafanızdaki kuşkuyu gidermek adına test yapabilirsiniz.
 
Geri
Üst