Peki öyle yapmaya caliSeni kaybetmekten korkan biri böyle bi şey teklif etmez gelsin adam gibi ailenden istesin sonradan pişman olacağın bi şey yapma istemediğini açık bi dille belirt
Epilepsi hastası ve ben de ne yapacağımı bilmiyorumSeni kaybetmekten korkan biri böyle bi şey teklif etmez gelsin adam gibi ailenden istesin sonradan pişman olacağın bi şey yapma istemediğini açık bi dille belirt
Epilepsi hastası diye her dediğini yapma öyle saçma şey olmaz sonra çok pişman olursunPeki öyle yapmaya cali
Epilepsi hastası ve ben de ne yapacağımı bilmiyorum
Evet biliyorum pişman olucam kendisine açık bir dille belirttim istemediğimi bana anlayış gösterdi tm dedi böyle birseye kalkismiyiruz artikEpilepsi hastası diye her dediğini yapma öyle saçma şey olmaz sonra çok pişman olursun
çok mantıklı karar tebrik ediyorum kızlar kendinizi biraz ağırdan alın ki hafif görünmeyin erkeklerin gözünde bu işlerin de bir adabı bir adeti geleneği var evlendikten sonra zaten onun olacaksın ona göre davranın lütfen bu karar sonucunda tekrardan tebrik ediyorum seniEvet biliyorum pişman olucam kendisine açık bir dille belirttim istemediğimi bana anlayış gösterdi tm dedi böyle birseye kalkismiyiruz artik
Tebrikler canım çok doğru bi karar verdinEvet biliyorum pişman olucam kendisine açık bir dille belirttim istemediğimi bana anlayış gösterdi tm dedi böyle birseye kalkismiyiruz artik
Teşekkürlerçok mantıklı karar tebrik ediyorum kızlar kendinizi biraz ağırdan alın ki hafif görünmeyin erkeklerin gözünde bu işlerin de bir adabı bir adeti geleneği var evlendikten sonra zaten onun olacaksın ona göre davranın lütfen bu karar sonucunda tekrardan tebrik ediyorum seni
Peki arka tarafa bosalsaydi hamile kalinirmiydiArkadaşım bakın size gebelik söz konusu değil diyorum.Saplantı haline getirmişsiniz ikna olamıyorsanız jinekoloğa görünün.Birliktelikte perine bölgesine zevk suyu gelip gelmediğini sizin bilmeniz lazım zira ilişkiyi yaşayan sizsiniz.Kanla ilgilide yukarda size bilgi verdim anlattım.
Arka taraftan nasıl hamile kalınacak biraz mantık spermler vajinaya gelmezse kalınmazPeki arka tarafa bosalsaydi hamile kalinirmiydi
Peki arka tarafa bosalsaydi hamile kalinirmiydi