Erkek arkadaşımla anal ilişkiye girdik o an silecek bez bulamadık o yüzden silmeden üstümü giyinmek zorunda kaldım iç çamaşırıma geçti bir şey olur mu ?

Bu tür bir durumda hamilelik riski fazla görünmez yani ters ilişkilerde birşey çıkmaz fakat sizde uzun süre iç çamaşırına akmış vaziyette kalmış ise ertesi gün hapı kullanmak yerinde olacaktır diye düşünüyoruz. 48 saat içinde bunu yapın lütfen.
 
Sevgilimle anal yoldan iliskiye girdik , on sevismede ic camasirlarimiz ustumuzdeydi sevgilim içime bosalmadi 5gun geçti benim midem bulaniyor bazen basım dönüyor acaba psikolojik olarak mı zevk suyu gelmedi diye hatırlıyorum ama sizce hamile olabilirmuyum?
 
İlişkiden 5 gün sonra saydığınız hamilelik belirtileri oluşmaz. Gebelik olduğunu hiç sanmıyorum muhtemelen başka bir sağlık probleminden kaynaklı olabilir mevsim değişikliği üşütmek gibi...
 
Hemen sildik. Kalcalarin arasina dogru iniyodu ama baya bi yukari tarafta hemen sildk. Sonra da yikadm. Geecekten bu cevabi almak cok rahatlatti cok tesekkur ederim
 
Meraba beyza hanım ben kız arkadaşımla ters ilişkiye girdim ve içine boşaldım ama dibine kadar boşalmadım geri çektim kendimi sadece ağrısı var hamilelik olabilirmi ?
 
merhaba. ben bundan 4 ay önce erkek arkadasımla ilişkiye girdim ters ilişkiye bosaldı arka tarafa dısarı falan.acaba oradan anüsüme girmiş midir ? hemen lavobaya gidip tuvaletimi yapıp guzelce yıkadım içine sızar korkusuyla.adetimi duzenlice goruyorum ama 1 2 haftadır karnımda şişlik nefes darliği hissediyorum hamile olma olasılıgım var mı acaba :( :(
 
Alakası yok hayatım, zira sen 4 aydan bahsediyorsun. Hamile kalma ihtimalin yüzde sıfır diyebiliriz rahat ol hamiş değilsin. Saygılar.
 
Geri
Üst