3 gün önce arkadan ilişkiye girdim midem bulanıyor matkabımdan hiç sperm akmadı hamile kalırmıyım
 
Bu tür bir birliktelikte( anal ilişki ile ) hamilelik söz konusu olmaz.. Anal bölge üreme organı değildir. Gebeliğin oluşabilmesi için spermin anal bölgeden vajina içine sızması lazım. Kaldıki 3 günde de gebelik oluşmaz.Sorularınıza benzer soruları ve yanıtları ilk sayfa dan itibaren görebilirsiniz.
 
Merhaba bundan 13 gün önce erkek arkadaşımla arkadan ilişki yaşadık dışarı boşaldı ama zevk suyunu hissetmedim hiç oda bilmiyor. 11 gün sonra kahverengi akıntılarım gelmeye başladı arada kırmızılaşıyor pıhtılaş geliyor ama sökülmüyor bir türlü gebelik var mıdır sizce?
 
Merhaba, üreme organı anal bölgede değil.Dolaysıyla bu şekilde bir ilişkiyle gebe kalınmaz. Kahverengi akıntınızın nedeni rahimle ilgili yada hormonal bir sorun olabilir. Ayrıca stresten dolayı regliniz bu şekilde gerçekleşiyor olabilir. Kısacası gebe olmadığınızı belirtelim. Durumdan çok tedirginseniz test yapabilirsiniz.
 
3 haziranda adet donemim bitti iki gun oncede ters iliskiye girdim iki gundur kasiklarim agiriyo nedeni ne hamilelik olabilirmi ?
 
kasık ağrılarınız hamilelikle lakalı bir durum değil muhtemel ya bir zorlama yada enfeksiyondan kaynaklı bir durum olabilir.
 
Oncelikle tesekkur ederim yumurtalıklarimin ikiside agiriyo iki gündür siskinlikte var bazi sayfalarda hamilelik belirtisi olarak okudum. Degildir dimi kesinlikle ?
 
regl döneminiz henüz bitmiş ve bu kadar kısa sürede hamilelik belirtisi yaşanmaz heleki ters ilişkiyle hamile kalınmaz. Yumurtalıklar da oluşan bir iltihabik durum söz konusu olabilir.
 
Yardımınıza ihtiyacım var. 1 Haziranda adet oldum yumurtlama dönemim 14 veya 15i. 9 Haziran gecesi arkadan ilişki yaşadım içime hafif bir boşalma olduğunu söyledi erkek arkadaşım ama sonra çıktı dışarı boşaldı, o an peçete vs yoktu temizleyemedim, 1-2 saat sonra da eve gelip duş aldım üzerinden 1 hafta geçti birkaç gündür stresten mi bilmiyorum karnım ağrıyor kasık ağrısı oluyor arada ve bazen mide bulantısı.. Hamilelik durumu olabilir mi? Vajinama temas olmadı ama ertesi gün hapı da içmedim beni aydınlatır mısınız? Böyle bir durum sonucu gebe kalan var mı?
 
Geri
Üst