Merhaba, anal ilişki yoluyla gebe kalınmaz. Önceki sayfalarda sorunuza benzer soruları , yanıtları ve konun içeriğini inceleyin. Ayrıca gebelik söz konusu olsa dahi bu kadar erken gebelik belirtisi yaşamanız mümkün değil. Tamamiyle durumunuz psikolojik. Daha net ifadeyle bu şekilde hamile kalmanız mümkün değil.
 
Yardıminıza ihtiyacım var. Bakireyim 10-14 mayısta regl oldum ve Erkek arkadasimla 26 mayista korumali anal iliski yasadim ayni gun iki kez. Biliyorum bu sekilde hamile kalmam mumkun degil fakat genelde adetlerim düzenlidir çoğunlukla 28-28-35 gunde regl olurum ve telefondan regl takvimi kullanıyorum o gün yumurtlama günümmüş. Bu ay 9-12 arasında regl olmam gerekirken 12 sinde kahverengi lekenlenmeyle başlayıp hafif kanama ve pıhtı gördüm özellikle peceteyle sildiğimde geliyordu normal pedi doldurmadı regl donemi gibi 2-3 gun fakat regl kadar yoğun değildi sökülemediğimi düşündüm ama içim rahat değil. Genelde reglm yoğun olurdu Hem anal hem korunduğum için mumkun degil diyorum ama yerleşme kanaması ise ?
 
Evet bu tür birliktelikle hamile kalmanız mümkün değil.Her belirtiyide gebeliğe bağlamayın.. Normal priyodda mensiniz gerçekleşmiş + mensin 2-3 gün sürmesi de normaldir. Hamile değilsiniz fakat tedirginliğinizi atmanız açısından test yapabilirsiniz.
 
Sevgilimle anal ilişki yaşadım.Sonra popoma boşaldı.Hemen sildim sonra banyoya gittim tekrar bir kaç kere aşağıdan yukarıya sildim ardından ıslak mendille tekrarladım ve iyice yıkadım.Boşaldığında meninin çok azı popo deliğinin oradaydı fakat orayıda aynı şekilde temizledim.Hamile kalır mıyım?
 
ters ilişki de arkaya boşalmakla hamile kalınmaz vajinaya temas olmadığını söylüyorsunuz içiniz rahat etsin belirtiler tamamen psikolojik
 
Sevgilimle ters ilişkiye girdim dışarı boşaldı vajinama hiç bi şekilde değmedi. İlişkiden 3 4 saat sonra kahverengi akıntı geldi ve sonra regli oldum reglime 5 gün vardı sizce hamile miyim :(??
 
14 gün önce adetimin bittiği gün hatta bitmemişti az geliyordu ilişkiye girdim sürtünme yoluyla dün test yaptım negatif çıktı 7 saat sonra baktım yanında hafiften belirgin olmayan bir çizgi daha çıktı bugün tejrar test yaptim yine bir çizgi yanında silinik çizgi çıktı hastaneye gitmiştim hormanal test yaptırdım estradiol ile protokol yüksek dedi doktor Bunları araştırdım yüksek olunca gebe olamiyormussun acaba gebemiyim aydinlatirmisiniz beni lutfen
 
Bir kız ters ilişkiye girdi diyelim ve meninin bir kısmı vajinaya geldi;

Kız bakire olsa bile hamile kalır mı?
Ve kız doğurganlık döneminde değilse bile hamile kalır mı? (Yani ovülasyon döneminde değilse)
 
Bir kız ters ilişkiye girdi diyelim ve meninin bir kısmı vajinaya geldi;

Kız bakire olsa bile hamile kalır mı?
Ve kız doğurganlık döneminde değilse bile hamile kalır mı? (Yani ovülasyon döneminde değilse)
Bakirelik gebelik için engel değildir. Kızlık zarı vajinanın yaklaşık 2/3 cm kadar iç kısmında yer alır ve orta kısmı boştur. Bir şekil de iç kısma süzülen spermler bu boşluktan geçerek gebelik için ilk adımı atarlar. O yüzden bu tür durumlar da mutlaka tedbiri elden bırakmamak gerekmektedir.
 
Geçen ay adetim bittikten 2 3 gün sonra yaptık ama içime falan gelmedi dışarıya yaptı iyi bi şekilde de temizledim her yerimi sonra o sıcaklarda 1 hafta falan çok dışarıda gezdim tozdum 24-25 haziran gibi regl olmam gerekiyodu olmadım 28 haziranda tekrar ilişkiye girdik gene hiç bişey gelmedi dışarıya yaptı üstümde bişey yoktu her ihtimalle temizledim ama hala regl olmadım internette okuduğum kadarıyla hava değişimi de olabilir diyo çok fazla sıcaklarda gezdim bi de çok stresliydim bu aralar neden regl olamadım ya da hamile değilimdir değil mi cevap verin lütfen
 
Geri
Üst