Nasıl bir birliktelik yaşadığınız hakkında detaylı bilgi vermemişsiniz. Bu yüzden size önerimiz gecikmeniz için gebelik testi yapmanız ve sonuca göre hekime görünmeniz.
 
10 gün önce arkadan ilişki oldu bugün adet oldum risk kalkmışmıdır gebe olmam değilmi
 
Böyle bir ilişki türüyle hamile kalmak mümkün değildir. Mensinizin gerçekleşmeside hamile olmadığınızı gösteriyor. Kısaca belirtirsek gebe değilsiniz..
 
erkek arkadaşımla bundan 11 gün önce arkadan ilişkiye girdim. sperm vajima doğru aktı sildim çok pişmanım bugün adet oldum gibi hamilelik riski varmı hala
 
Bu tür birliktelikle gebelik söz konusu olmaz .Gebeliğin oluşabilmesi için tam bir birliktelik gerekiyor. Ayrıca vajinaya sperm sızarsa gebelik oluşabilir. Beklenen mensiniz gerçekleşmiş buda gebe olmadığınızı gösteriyor. Kuşkunuz için gebelik testi yapabilirsiniz..
 
Meraba kız arkadaşımla ters ilişki yaşadım fakat adet hastaydı boşaldım çıkarırken spermimi biraz yere aktı çok az sonra bi kaç gün kız arkadaşım halsizlik ve karın ağrısı oldugunu söyledi hamilee ihtimali var mı
 
Bu kadar kısa sürede gebelik oluşmaz belirtisi de olmaz. Partnerinizin mensin de gecikme söz konusu olursa test yapsın. ( Bu tür birliktelikle gebelik söz konusu olmaz. Ancak sperm vajina dan içeri sızarsa gebelik oluşabilir )
 
Sevgilimle tersden ilişkiye girdik. Prezarvatifde kullanıyorduk. Prezarvariften taşmış olmasından kokrkuyoruz vajinasının orası kaygandı biraz üstünde durdum sonra fark edince hemen sildik ama. Sizce hamile olur mu ?
 
Geri
Üst