almira Yeni Üye Üye 25 Aralık 2007 #1 Tersten Yazma ismi tersten yazma tersten yazma kelimeleri ismini yaz isimleri arkadaşlar oyunumuz biraz zor tersten yazma mesela örnek: neden bugün mutluyum? muyultum nügub neden? Gibi çok eğlenceli olucak kelime EY EDİP PİDE YE
ismi tersten yazma tersten yazma kelimeleri ismini yaz isimleri arkadaşlar oyunumuz biraz zor tersten yazma mesela örnek: neden bugün mutluyum? muyultum nügub neden? Gibi çok eğlenceli olucak kelime EY EDİP PİDE YE
ms_enemy Yeni Üye Üye 25 Aralık 2007 #2 Ce: Tersten Yazma ey edip pide ye 🙂 bidee anastas mum satsana vardıı bunundaa tersii kendisiydi 🙂 benimmm cümlem bana aşkından öte köy yok!
Ce: Tersten Yazma ey edip pide ye 🙂 bidee anastas mum satsana vardıı bunundaa tersii kendisiydi 🙂 benimmm cümlem bana aşkından öte köy yok!
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 26 Aralık 2007 #3 Ce: Tersten Yazma !koy yök etö nadnıkşa anab Bu kadar zor demek affetmek
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Aralık 2007 #4 Ce: Tersten Yazma Kemteffa kemed roz radak ub Herkesi günü aydın olsun:yo:
ms_enemy Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #5 Ce: Tersten Yazma nuslo nıdya ünüg isekreh sen benim herşeyimsin
E ^*^eLa^*^ Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #6 Ce: Tersten Yazma nes mineb nismiyeşreh benden başkasına bakarsan gözünü oyarım :dp47::dp47::dp47: en zoru benim ki olsun
Ce: Tersten Yazma nes mineb nismiyeşreh benden başkasına bakarsan gözünü oyarım :dp47::dp47::dp47: en zoru benim ki olsun
M Misafir Forum Okuru 21 Mart 2008 #7 Ce: Tersten Yazma mıroya ünüzög nasrakab anısakşab nedneb sigara sağlığa zararlıdır
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 22 Mart 2008 #8 Ce: Tersten Yazma rıdılraraz ağılğas aragis ben dünyanın en gözel garısıyam😀
M Misafir Forum Okuru 23 Mart 2008 #9 Ce: Tersten Yazma mayısırag lezüg ne nınayynüd neb çok mutlu bir hayatım var🙂
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 23 Mart 2008 #10 Ce: Tersten Yazma rav mıtayah rib ultum koç. sevmek güzel şey sevilen sen olunca.