Tesettürlü bayanlara çok şık abiye kombinler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Tesettürlü bayanlara çok şık abiye kombinler
Özel gün ve gecelerin vazgeçilmez giyim stili olan abiye elbise modelleri, her sene farklı renk ve tasarımlar ile bayanlara sunuluyor. Açık ve tesettürlü bayanlar için farklı modeller koleksiyonlar da yerini alsa da böylesi önemli günler de her bayan günün yada gecenin en şık bayanları arasın da olmanın arzusunu yaşar.

Diğer günlere göre özel günler için ayrı bir özenilir. Tepeden tırnağa uyumlu bir şıklık için bazen aylar öncesinden bugüne hazırlık adına abiye kıyafet modelleri aranır.

Abiye kıyafet modeli seçimin de karar verdiniz ama nasıl bir kombin yapmanız hususun da kararsızlıklar yaşıyorsanız sizler için 2017 tesettür abiye modasından seçtiğim tasarımlar ile birlikte tesettür abiye kombinlerini bu konumuz da paylaşıyorum. Senenin trend parçalarıdan biri olan kadife elbise modelleri de tesettür abiyelerin arasın da yer alıyor.

Farklı eşarp renkleri ile kombinleyeceğiniz tesettür abiyeleriniz ile en uyumlu olabileceğinize fikir verecek kombin önerileri sizlerle...

2b3ef1fd2bd16e16a2caadd6bc366473.JPG
721ce9635d8f305491043578f4d48408.JPG
2016-Tesettür-Abiye-Modelleri.JPG
Ala-tesettur-yeni-abiye-modelleri.JPG
e0a0488ba1b2b80830d70e2504ad0384.JPG
En-Güzel-İddialı-Tesettür-Abiye-Modelleri.JPG
Gamze-Polat-Tesettür-Abiye-5.JPG
image14162253941416225394T72.JPG
sarayli-abiye-gold-pinar-sems-29580-84-B-534x800.JPG
tesettur-abiye-7.JPG
tesettur-abiye-modelleri-2015.JPG
Tesettur-Abiye-Modelleri-Resimleri-39.JPG
zevora-nergizsah-zumrut-tesettur-abiye-elbise-3-800x1200.JPG


TESETTÜR KABARIK GELİNLİK MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

TESETTÜR EŞOFMAN MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
 
Tesettürlüyüm fakat şıklığına özen göstermeyenlerdenim :D Evde daha bakımlı ve özenli giyiniyorum. Rahatlığım her zaman ön planda .Modayı yakın dan takip eden muahafazakar hanımlar için çok şık tasarımlar . Her biri ayrı bir zevke hitap ediyor. Bu yıl kadife kumaşlar dan tasarlanan modeller trend . Kadife eşofmanlar,kadife günlük elbiseler, kadife abiyeler, kadife switler.. Kadife çılgınlığı var bu sezon . Ben de kadife bir eşofman aldım çok şık ve güzel oldukça da rahat . Ellerine sağlık mawi adminim moda ikonum ;)
 
Evet kadifeler bu yılın trendi diyebilirim. Aslın da kadife kumaş bir ara oldukça demode olmuş ve gözden düşmüştü ama artık modada inanılmaz bir nostalji yaşıyoruz ve yıllar önce trend olan tasarımların gün geldiğin de tekrar trend olduğunu görüyoruz. Bana göre oldukça şıksın cnm farklı bir giyim tarzın var ve bunu zaten hissettiriyorsun;)
 
Merhaba kızlar, ben de tesettürlü bir bayanım. Tesettür giyimini yakından takip eden biriyimdir. İnternet üzerinden, dışarıdaki mağazaların vitrinlerinde farklı kombinler keşfetmeye bayılırım. Bence, son 5-6 yıldır tesettür giyimde çığ atlandı. Tesettürlü olmayanlar bile tesettür mağazalarından alışveriş yapıyorlar; buna gözümle şahit oldum.


Çok fazla abiye giymekten hoşlanmam ama yeri geliyor düğün, sünnet, kına gecesi, nişan gibi özel günlerde ihtiyaç oluyor. Eşim çok kıskanç olduğu için bu tarz abiyeleri maalesef giyemiyorum ama içim gidiyor. Bizim bey, bu tarz abiyeleri çok gösterişli ve dikkat çekici olarak görüyor. Bana da sadece mağazaların vitrinine bakmak, modayı uzaktan takip etmek kalıyor.:(:(:(
 
Geri
Üst