Tesettürlü gelinler için kına başı modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Tesettürlü gelinler için kına başı modelleri
kına başı modelleri, tesettür gelin başı modelleri, tesettür kına başı türban modelleri, tesettür kına başı süslemeleri ile ilgili bilgileri sizler için paylaşıyoruz.

Düğün merasiminden bir gün önce gelinin baba evin de kutlanan kına gecesi, milli kültürümüzde de yer alan çok önemli değerlerimizden biridir. Kına gecesi, farklı yörelerin gelenek ve göreneklerine göre değişik şekiller de kutlanır.

Kına gecesin de son yıllar da gelin adayları bindallı modelleri giymeyi tercih ediyor. Kına gecesi ile özdeşleşen kırmızı bindallı modelleri daha çok tercih edilse de renkli bindallı modelleri de gelin adaylarının tercihi oluyor.

Bindallı modelleri açık ve kapalı gelin adayları için farklı tasarımlardan oluşuyor. Kına gecesi için tesettür bindallı modelleri konumuzu daha önce sizler için paylaşmıştık. Şimdide kına gecesi için tesettür kına başı türban tasarımlarından oluşan örnekleri paylaşmak istiyorum.

Tesettür kına başı modelleri oldukça şık ve modern tasarımlardan oluşuyor. Tercihi bindallı modelinize ve zevkinize görede yapabilirsiniz.


1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg




Kına başı olarak tercih edilen eşarp modeline taşlı gelinbaşı aksesuarları oldukça şık duracaktır. Günümüz de usta bayan kuaförleri tesettür gelin başı için eşarp süslemelerini adeta bir oya gibi işliyorlar. Oldukça şık ve modern dokunuşlar ile bir sanat eserine dönüşen tesettür gelin başı modelleri ile kına gecenize en şık bir şekilde hazırlanacaksınız.

Bindallı modelinizin rengine göre seçeceğiniz kına başı abiye türban modelinize taşlı taç modelleri de çok uygun duracaktır. Bunun yanında tüllü çiçekli saç aksesuarlarıda kına başınız da şık bir aksesuar olarak yer alacak;)

Sizler için en yeni tesettür kına başı modellerinden örnekler verdik. Beğendiğiniz modeli sizde kendi kına geceniz için kuaförünüze uygulatabilirsiniz. Şimdiden mutluluklar dileriz.
 
Geri
Üst