Tesettürlüler İçin Tesettürlü Gelin Saçı Modelleri

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Tesettürlüler İçin Tesettürlü Gelin Saçı Modelleri
Tesettürlü gelin başı tesettürlü gelin başı modelleri tesettür saç modelleri tesettür saç

Özellikle islami kesime uygun olarak hazırlanmış ve saçların görünmemesini sağlayan, kapalılar için olmazsa olmazlardan gelin başlarından bu yazımızda sizlere bahsedeceğiz hatta oluşturacağımız görsel galeri ile de sizlere güzel modeller sunacağız kızlar.

Sitemizde özellikle saç bakımı ile ilgili sorularınız olursa BURADAKİ linke tıklayarak, kayıt olmadan zahmet çekmeden sorunuzu gönderebileceğinizi biliyor musunuz ?

tesettür-gelin-başı-modelleri-2016.jpg

Böyle güzel bir model için diyecek cümlesi olan beriye gelsin. Harika değil mi melekler. Taşlarla işlenmiş ve alnın tam orkasına da güzel ve büyük bir taş ile taçlandırılmış bu modelde gelinlik ile gelin başı modeli de tam olarak bir bütünleşme gerçekleştirmi. Yapanların ellerine sağlık olsun.

Hemen aşağıda bulunan görsellere tıklayarak daha büyük hallerini görebilir, galerimizde gezinebilirsiniz.

[photo=small]815[/photo][photo=small]816[/photo][photo=small]817[/photo][photo=small]818[/photo][photo=small]819[/photo][photo=small]820[/photo][photo=small]821[/photo][photo=small]822[/photo][photo=small]823[/photo][photo=small]824[/photo][photo=small]825[/photo][photo=small]826[/photo]
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst