Test yaptım hamile değilim tekrar test yapayım mı

dilsra34

Yeni Üye
Üye
Test yaptım hamile değilim tekrar test yapayım mı
bir önceki konumda sizlere sormustum adet olmadım hamile olabilirmiyim diye test sonucuna göre degilim tekrar denemeye yada kanda baktırmama gerek var mı

Hamilelik testini yaptınız hamile değilseniz hamile değilsinizdir tekrar testi yapmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum. Kafanıza çok takıyorsanız bir kez daha yapın isterseniz. Sevgiler.

Hamilelik testini yaptınız hamile değilseniz hamile değilsinizdir tekrar testi yapmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum. Kafanıza çok takıyorsanız bir kez daha yapın isterseniz. Sevgiler.[/QUOTE ates basması basladı ggıslerimdede agrı var acaba gecikmeden dolayımı birde fazla stres yaptım bir kere daha boyle bi durumda karsılasmıstım ella almıstım yıne gecıkmem olmustu belirtiler aynıydı içim rahat olsun istiyorum

bir önceki konumda sizlere sormustum adet olmadım hamile olabilirmiyim diye test sonucuna göre degilim tekrar denemeye yada kanda baktırmama gerek var mı

Merhaba , aslında kan testi yaptırmakta fayda var .Evde yapılan idrar testleri geç döllenme durumunda negatif sonuç verebilir. Evde yapılan idrardan gebelik testleri bazen bozukta olabiliyor. En iyisi kan testi % 100 net sonuç veriyor.

Geri