Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Renk Renk İşlemeli

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Renk Renk İşlemeli
Tığ işi örgü battaniye modelleri adlı konumuzda sizlere motif motif işlemeli harika modeller derledim. Bir battaniyeden fazlasını düşünebilirsiniz bu modellerle. Battaniyeden daha başka yatak örtüsü koltuk örtüsü olarak da çok şık şekilde kullanabilirsiniz. Tığ işinin hoş tarzı ile dilediğiniz şıklıkta battaniyeler yapabilirsiniz. Gönlünüzü okşayacak içinizi ısıtacak tığ işi rengarenk battaniye modellerine bakmaya doyamayacaksınız. Uzun bir battaniye örmek zor geliyorsa size dilerseniz küçük parça parça motifleri örüp daha sonra onları birleştirerek de battaniye örebilirsiniz. El emeği göz nuru tığ işi battaniyeleri hem hediyelik amaçlı da verebilirsiniz. Eminim sevdikleriniz seve seve kullanacaklardır. Kim istemez ki böylesine harika el emeği ile örülmüş bir battaniyeyi. Bunu hazırların yerine koymayın bile yıllarca eskimeden yıpranmadan kullanabileceğiniz böyle harika bir hediyeye kimse hayır demez sanıyorum. Yılların eskitemediği ne yaşanmışlıklar ne nesiller gören bu tür örgü battaniye örtüler var. Eski nesilin o şahane örnekleri paha biçilemez ama biz şimdilik kendi konumuza bakalım şimdi modern örneklere bir göz atalım isterseniz.



tig isinden cicek motifli battaniye.jpg


Özellikle bu aralar tığ işi battaniye örtü modellerinde pastel tonların geçişleri çok moda ama siz bu canlı çiçek motifleri ile örülmüş şık battaniyeleri de örebilirsiniz. Çiçek motifi sevenlere çiçek motifli, çizgili ya da zikzak desenli sevenlere zikzak modelli örnekler çok fazla örnek var aslında. Tığ işi ile yapacağınız bu desenler tam anlamıyla kendini gösterecek zarif şekilde sergilenecektir.

rengarenk desenli tig isi battaniye modeli.jpg


Aşağıdaki bu kare motifli battaniye yatak örtüsü halinde ne kadar hoş görünüyor değil mi? Çocuk odasında genç odasında renklerine uygun olarak bebek odası ya da yatak odanızda tercih edebilirsiniz.

kare motifli tig isinden hem battaniye hem yatak ortusu.jpg


İşte benim favorim.. Kalp motifleri desenleri örgü içinde hep sevmişimdir zaten. Siz de beğendiyseniz bebek battaniyesi olarak ya da kafanızda tasarladığınız başka bir şekilde örebilir örgünüze şıklık katabilirsiniz. Sevgili okurlarımız kalp motifli battaniye örneğini sunarken aklıma geldi de size buradan bebekler için örülmüş kalp motifli battaniye örneği ile birlikte değişik örgü bebek battaniye örneklerini de beraberinde sunmak isterim.

tig isi battaniye kalp motifli battaniye.jpg


rengarenk motifli tig isinden battaniye.jpg
 
Geri
Üst