Tırnak soyulmasına karşı bitkisel çözüm önerileriniz nedir?

R

Rojimm

Forum Okuru
Tırnak soyulmasına karşı bitkisel çözüm önerileriniz nedir?

Tırnak soyulmasına bitkisel çözüm melek kadınlar kulübü tırnak soyulması bitkisel çözüm forum'da.​

Kızlar benim tırnaklarım çok soyuluyor tırnak kenarları özellikle. Tırnak soyulmasına ne iyi gelir arkadaşlar yardımcı olabilecek olan var mı? Tırnaklarındaki bu soyulmaya karşı herhangi bir ürün tavsiye eder misiniz ya da bitkisel ne yapabilirim? Tırnak soyulmasına bitkisel çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar çünkü çalışan bir bayanım ve ellerimin bakımlı ve güzel olmasını istiyorum kenarlarından soyulduğunda çok çirkin bir görüntü oluyor.

images (6).jpeg
 
Merhabalar
Tırnaklar dağ saçlarımız gibi keratin adı verilen protein de meydana gelir keratin miktarı az ise tırnaklarımız çabuk kırılır ve aşınır soyulur tırnak soyulmasının asıl nedeni aynı zamanda demir eksikliği ve kalsiyum eksikliğinden meydana gelir öncelikli olarak keratin bakımı demir eksikliği kalsiyum eksikliği bunların giderilmesi gerekmektedir. Eksiklikler giderilmediği zaman tırnak kırılması soyulması gibi tırnak sorunları ile karşı karşıya kalırsınız. Diğer yandan evde kendinizin uygulayabileceği tırnak soyulmasına iyi gelecek bitkisel kür tarifi de vereceğim sizlere.

"Tırnak soyulmasına bitkisel çözüm tarifi"​


Tırnaklarını sık sık soyulma yaşıyorsa yukarıdaki önerilerini dikkate alın bunun yanında ekstra bitkisel kürlerle tırnak bakımınızı destekleyebilirsiniz. Bunun için bir kase ılık sütün içine bir çay kaşığı limon suyu ve 1 tatlı kaşığı da badem yağını ekleyin karıştırın bu karışımın içerisinde tırnaklarınızı 15 dakika kadar bekletin ve sonrasında tırnaklarınızı kurulayın en son badem yağı sürün.

Dilerseniz aşağıdaki linkten ''uzmanından tırnak bakım önerileri" yazımızda inceleyerek tırnak bakımı hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

 
Geri
Üst