Tulum altına nasıl ayakkabı giyilir yardımcı olan kızlar

  • Konbuyu başlatan Betulylmz001
  • Başlangıç tarihi
B

Betulylmz001

Forum Okuru
Tulum altına nasıl ayakkabı giyilir yardımcı olan kızlar

Tulum altına nasıl ayakkabı giyilir melek kadınlar kulübü tulumun altına nasıl bir ayakkabı giyilir forum'da.​

Kızlar yaz geldi ben de gardırobumu biraz yenilemeye karar verdim. Bu yıl birkaç tane tulum aldım sarı kırmızı pembe tulumların var altına nasıl bir ayakkabı giyebilirim bayramdan sonra yasaklar kalkarsa tatil düşünüyorum tatile gidersem tulum altına nasıl ayakkabı giyilir bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Tulum modası hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
 
Merhabalar
Bu yaz giymek için tulum tercih ettiyseniz tulumun uzun tarzına bolluğuna ya da darlığına göre ayakkabı tercihinde bulunabilirsiniz. Tulum altına nasıl ayakkabı giyilir konumuzun biraz açalım isterseniz. Örneğin daha bol paçalı bir tulumba sahipseniz altına topuklu ya da dolgu topuklu sandaletler tercih edebilirsiniz biraz daha şık bir duruşa sahip olduğu için topuklu ayakkabı tercih edilir ama daha dar paçalı ya da kot bir tuluma sahipseniz kesinlikle spor tarz tercih etmelisiniz kumaş tarzı ve biraz daha dar olan bir tulum içinde loafer tarz ayakkabıyı tercih edebilirsiniz emin olun ki çok şık bir görünüm sağlayacaktır. Dediğim gibi kot bir tuluma sahipseniz bunun altına kesinlikle spor ayakkabı tercih etmelisiniz çok yakışacaktır hem de rahat ve spor bir görünüm sergileyeceksiniz yani aslında tulumunuzu tarzınıza göre seçerken ayakkabılarınız da buna göre tercih edebilirsiniz. Yazlık çok ince kumaşa sahip desenli ve bol paça tulum uzun altına yaz olduğu için düz taban sandaletler ile tercih edebilirsiniz şık duracaktır aslında dediğim gibi biraz da bu tulumunuzun duruşuna rengine tarzında da bağlıdır. Ben yine de size bir kaç model vereyim ben degoogle üzerinden araştırarak buldum gayet hoşuma gittiler.

TULUM ALTINA GİYİLEBİLECEK AYAKKABI MODELLERİNE ÖRNEKLER

tulumun altına giyilecek ayakkabı.jpg
tulumun altına nasıl bir ayakkabı.jpg
tulumun altına giden ayakkabı.jpg
tulum altına giyilebilecek ayakkabı.jpg


Çok eski bir konu olsa da buradaki kombinli olan ve değişik tek başına tulum modellerine bakabilirsiniz konumuzun linkine tıkladığınızda ayakkabı ve tulum kombinleri ne de ulaşabilirsiniz görselleri de mevcuttur. Aşağıdaki konumuzun linkinde "tulum modası" konumuza ulaşacaksınız.


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst